Aamuaurinko-sopimuksen kuukauden kahvi on lempeä latino, jonka tuottaja välittää ihmisistä

Aamuaurinko-sopimuksen kuukauden kahvi on lempeä latino, jonka tuottaja välittää ihmisistä

Kuukauden kahvi | Guatemala: La Bolsa - Renardo Lopez

Pyöreän makuinen ja tasapainoinen La Bolsa tulee Keski-Amerikan ylängöiltä ja on latinoksi luonteeltaan hyvin lempeä. Guatemalan kahvit tunnetaan makeina, sillä alueelle tyypillinen pitkä kypsytys tasapainottaa kahvin luontaista hapokkuutta.

Kaffa Roasteryn paahtaja Antti Luukkonen kävi Guatemalassa huhtikuussa 2017. Matkan tarkoitus oli tutustua yhteistyökumppanin tiloihin, kahviin sekä ihmisiin, jotka tekevät arvokasta työtään hyvän kahvin eteen.

2500 metriin nousevien vuorenhuippujen yllä kaartelee petolintuja, meksikonnokkavarpuset ääntelevät viljelmiä varjostavissa puissa. On hiljaista, vain vaimea puheensorina kantautuu korviin. Kahvinpoimijoiden päivätyö on tehty, kahvimarjat ja työntekijät kuljetetaan läheiselle Finca La Bolsan tilalle omiin majoitustiloihinsa.

La Bolsan tilalla työntekijöiden hyvinvointiin on panostettu jo pitkään. Tilalla on hyvätasoiset majoitusrakennukset, huoneissa on liedet ruoanvalmistusta varten. Lisäksi tilalla toimii koulu, jossa opiskelee työntekijöiden noin 70 lasta.

Renardo Ovalle johtaa isoisänsä perustamaa kahviyritystä intohimolla. Las Terrazasista tulee Renardon mielestä heidän parhaat kahvit. Korkealla kasvaviin kahveihin kehittyy kaikkein parhaimmat aromit. Käsin poiminta ja huolellinen lajittelu varmistavat, että marjat ovat oikeassa kypsyysasteessa ja valmiit prosessoitaviksi.

-----------

Tiesithän että Lumon Aamuaurinko-sähkösopimuksen mukana toimitetut kahvit ovat täysin ainutlaatuisia ja ne paahdetaan yksinoikeudella asiakkaillemme.

"Yes, all are unique and roasted especially for all the incredible people who have chosen to make a difference, by choosing clean, sustainable energy." -Mike Akins, Kaffa Roastery

Kaffa Roastery juhli juuri 10-vuotista taivaltaan ja edustaa maamme vanhimpia pienpaahtimoita.

Sähkösopimus ilman perusmaksua

Valitse mielenrauha kiinteällä kilowattituntihinnalla. Tämä sopimus sopii kaikkiin kohteisiin.

  • 12 kk määräaikainen sopimus
  • Kiinteä hinta 5,92 snt/kWh
  • Ei perusmaksua

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi