Aamuaurinko-sopimuksen kuukauden kahvi soittaa sambaa suklaisella twistillä

Aamuaurinko-sopimuksen kuukauden kahvi soittaa sambaa suklaisella twistillä

Kuukauden kahvi | Basilia: Fazenda, Pinhal : Pedro Gabarra Teixeira

Pedro Gabarra Teixeira on mies Fazenda Pinhalin takana. Hän jatkaa farmin johtamista isänsä jalanjäljissä, mutta keskittyy enemmän laatukahvin tuottamiseen, kestävään kehitykseen ja ympäristöystävälliseen viljelyyn. Pientilakahvi Brazil Pinhal Topazio on hankittu Kaffa Handshake -hankintaketjun mukaisesti.

Santo Antonia do Amparon kukkuloilla on viljelty kahvia 1800-luvun puolivälistä saakka, perhetilan ollessa ensimmäisiä arabica-lajikkeen tuottajia alueella. Pedro Taxeira seuraa isäänsä tilan pitäjänä ja on viimeisten vuosien aikana panostanut erityisesti alkuperäisten vesivarantojen sekä luonnonmukaisen ympäristön säilyttämiseen.

Tilan luonnonmukaiset kahvit saavat ripauksen makeutta ulkoilmassa tapahtuvan luonnollisen kuivauksen myötä. Satoa käännellään jatkuvasti paahtavan auringon alla, jotta kosteus poistuu tasaisesti ja kahvi kuivuu hitaasti. Kaffa Roasteryn kahvipaahtajat ovat kuvanneet tilan Brazil Topazio -kahvia rohkeasti Reese’s Peanut Butter Cup-karkiksi kahvin muodossa.

Valtavat määrät trooppisia lintuja asuttaa alueen yli 900 hehtaarin maa-alaa, josta kahville on valjastettu 390 hehtaaria. Loput tilasta on luonnonsuojelualuetta, jossa vanhat eucalyptus-metsät palaavat hiljalleen vanhaan loistoonsa.

Kaffa Roateryn Mike Akins vieraili henkilökohtaisesti Fazenda Pinhalin tilalla, jotta sen tuottaman kahvin tarina kulkee laadukkaiden makujen mukana jokaiseen kupilliseen.

-----------

Tiesithän että Lumon Aamuaurinko-sähkösopimusten mukana toimitetut kahvit ovat täysin ainutlaatuisia ja ne paahdetaan yksinoikeudella asiakkaillemme.

"Yes, all are unique and roasted especially for all the incredible people who have chosen to make a difference, by choosing clean, sustainable energy."
-Mike Akins, Kaffa Roastery

Kaffa Roastery juhli juuri 10 vuotista taivaltaan ja edustaa maamme vanhimpia pienpaahtimoita. Lue alkuperäinen artikkelin Kaffan blogista.

Seuraa unelmiasi, älä hintoja

Kuuden kuukauden määräaikainen sopimus kaikkiin kohteisiin, vaikka heti.

  • Kiinteä hinta 5,80 snt/kWh
  • Ei pitkää sitoutumista

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi