Aamuaurinko-sopimuksen kuukauden kahvi saapuu tiikereiden mailta ja tarjoaa villin makuelämysen

Aamuaurinko-sopimuksen kuukauden kahvi saapuu tiikereiden mailta ja tarjoaa villin makuelämysen

Solokin alueen tiikerikantaa Indonesian Sumatralla pidetään maailman tiheimpänä. Pienikokoiset ja tiheäjuovaiset sumatrantiikerit viihtyvät poikkeuksellisesti myös alueen vesistöissä ja ovat taitavia uimareita. Viimeinen suurilla saarilla asuva laji on erittäin uhanalainen, villejä yksilöitä elää Sumatralla enää arviolta 200-400.

Kahvinviljely on saapunut suuren laakson alueelle vasta muutama vuosi sitten, ottaen jalansijaa tiikereiden asuttaman viidakon vastaisilta rinteiltä. Kahvi kasvaa luonnon ehdoilla, sulassa sovussa kissapetojen kanssa, jotka tarvitsevat tarkkaa suojelua.

Odotukset kahville ovat nousseet korkealle ja alueesta kuullaan varmasti jatkossa lisää. Aamuaurinko-tuotteen myötä aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus maistaa villin viidakon aromeja kahvissa, jonka tuotannossa tapahtuva käymisprosessi tuo siihen aistillista makeutta ja kirsikkaista hapokkuutta.

Kaffan perustaja Svante Hampf vieraili alueella viime syksynä. Alueen tuottajat ovat osa Kaffan kestävän kehityksen Handshake ohjelmaa, jossa paahtimon edustajat tekevät reilut kaupat suoraan tuottajan kanssa.

Katso dronevideo Solokin upeista maisemista

----------

Tie­sit­hän et­tä Lu­mon Aa­muau­rin­ko-säh­kö­so­pi­mus­ten mu­ka­na toi­mi­te­tut kah­vit ovat täy­sin ai­nut­laa­tui­sia ja ne paah­de­taan yk­si­noi­keu­del­la asiak­kail­lem­me.

"Yes, all are uni­que and roas­ted es­pe­cial­ly for all the inc­re­dib­le peop­le who ha­ve cho­sen to ma­ke a dif­fe­ren­ce, by choo­sing clean, sus­tai­nab­le ener­gy."

-Mi­ke Akins, Kaf­fa Roas­te­ry

Kaf­fa Roas­te­ry juh­li juu­ri 10 vuo­tis­ta tai­val­taan ja edus­taa maam­me van­him­pia pien­paah­ti­moi­ta.

Sähkösopimus ilman perusmaksua

Valitse mielenrauha kiinteällä kilowattituntihinnalla. Tämä sopimus sopii kaikkiin kohteisiin.

  • 12 kk määräaikainen sopimus
  • Kiinteä hinta 5,92 snt/kWh
  • Ei perusmaksua

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi