Moni- vai yksikidepaneelit? Tietoa aurinkopaneeleistamme

Moni- vai yksikidepaneelit? Tietoa aurinkopaneeleistamme

Miten valitsen oikean aurinkopaneelin?

Valikoimaamme kuuluu sekä Premium(360 W Half Cut-yksikidepaneeli), että Basic(280 W monikidepaneeli) vaihtoehdot, joista molemmat on valmistettu Green Energy Finlandin standardien mukaisesti, kestämään Suomen haastavat olosuhteet moninkertaisesti.

Yksi-, vai monikidepaneeli? Tähän kysymykseen ei ole vain yhtä oikeaa vastausta, mutta päätöstä helpottaaksemme olemme koonneet faktat molemmista paneeleistamme alapuolelle. Paneelien toimintakyvyssä ei ole eroa, molemmat paneelityypit kykenevät tuottamaan sähkön nimellistehonsa verran.

 

Molempien paneeleidemme erityisominaisuudet:

-25 vuoden tehontuottotakuu

-Kennojen PERC-rakenne, joka minimoi hukkasäteilyn

-Karkaistu lasipinta, joka ei heijasta valoa takaisin

-Suomen olosuhteisiin suunniteltu rakenne, tuuli- ja lumikuormakestävyys ensiluokkainen

-Kolme ohitusdiodia, joiden ansiosta osittain varjossa oleva paneeli tuottaa edelleen sähköä

 

Premium 365 W HC-yksikidepaneeli

Paneelin datalehti

Paneelin kennot on valmistettu leikkaamalla yhdestä piikideharkosta. Tämä parantaa kennon hyötysuhdetta ja tehontuottoa verrattuna monikiteiseen. Korkeamman hyötysuhteen myötä myös alhaisempien valaistusolosuhteiden tehontuotto on korkeampi.

Half Cut-teknologia, eli puoliksi leikatut kennot parantavat paneelin toimintakykyä korkeassa lämpötilassa, sekä vähentävät varjostusten vaikutusta. Perinteisen paneelin 60 kennon sijaan Half Cut-paneelissa kennoja on 120, eli siis tuplamäärä. Yksittäisen kennon ollessa kooltaan pienempi, säilyy paneelin toimintakyky korkeana myös osittaisen varjostuksen aikana.

Paneeli on väriltään musta, taustaa ja reunoja myöten. Mustien kiinnikkeiden kanssa paneelit muodostavat tyylikkään kokonaisuuden kaikilla harjakatoilla.

 

 

Basic 280 W-monikidepaneeli

Paneelin datalehti

Paneelin kennot on valmistettu perinteisellä menetelmällä, sulattamalla piikide ja tekemällä piikidemassasta neliön muotoisia kennoja. Valmistusmenetelmä on edullisempi verrattuna yksikiteiseen, joka näkyy myös edullisempana paneelin hintana.

Monikiteisten kennojen tehontuotto jää hieman yksikiteistä alhaisemmaksi, mutta toimintavarmuudessa ei ole eroa, ja tehontuottotakuu on 25 vuotta myös monikidepaneelilla.

Monikidepaneelit sopivat kohteisiin, joissa kattotilaa on rajattomasti käytössä, jolloin suuremmalla määrällä paneeleita voidaan saavuttaa toivottu nimellisteho. Paneelin kennot ovat väriltään siniset, reunat ovat harmaat.

Seuraa unelmiasi, älä hintoja

Toistaiseksi voimassa oleva Hyvä-sähkösopimus on erinomainen valinta kaikkiin kohteisiin. Tämä helppo ja suosittu sopimus on hyvä myös ympäristölle.

  • 9,49 snt/kWh + 2,90 €/kk
  • Ei pitkää sitoutumista
  • EKOenergia-merkittyä tuulivoimaa

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]