Lumo Energia

EKOenergia ehdolla Pohjoismaiden neuvoston ympäristöpalkinnon saajaksi

EKOenergia ehdolla Pohjoismaiden neuvoston ympäristöpalkinnon saajaksi

Pohjoismaiden neuvoston vuoden 2019 ympäristöpalkinnon saajaksi on nimetty seitsemän ehdokasta, jotka edustavat kattavasti kaikkia jäsenmaita. Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa sähköä markkinoiva energiatoimialan ympäristömerkki, EKOenergia, on yksi ehdokkaista.

EKOenergia on ehdokkuudellaan kovassa seurassa, sillä yksi ehdokkaista on ruotsalainen ympäristöaktivisti, koululakostaan ja sitä seuranneesta valtavasta suosiosta tunnettu Greta Thunberg.

Teemana kestävä kuluttaminen

Vuoden 2019 palkinto jaetaan erityisesti kestävää kuluttamista ja tuotteiden valmistusta edistävälle taholle. Teema on yksi YK:n 12 ympäristötavoitteesta.

Muita ehdokkaita ovat esimerkiksi “rumia kasviksia” myyvä tanskalainen Grimm sekä Ahvenanmaalla toimiva kierrätyskauppa Emmaus. Kierrätetyn muodin edustajia on mukana Islannista ja Färsaarilta.

Katso kaikki ehdokkaat hankkeen kotisivulta tai alla olevasta videosta.

Sähköä aina ajan­tasaiseen hintaan

Ota ohjat omiin käsiin ja käytä sähköä silloin, kun se on halvinta. Tuntispot-sopimuksessa hinta vaihtelee tunneittain Nord Pool -sähköpörssin hintojen mukaisesti.

  • Muuttuva kWh-hinta + marginaali 1,25 snt/kWh
  • Perusmaksu 0 €
Lisää artikkeleita

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.