Lumo Energia

Lumo Energia ja VertaaEnsin.fi yhteistyöhön

Lumo Energia ja VertaaEnsin.fi yhteistyöhön

Lumo Energia on aloittanut yhteistyön Suomen johtavimpiin vertailupalveluihin kuuluvan VertaaEnsin.fi:n kanssa. Palvellakseen suomalaisia kuluttajia yhä paremmin Lumo tarjoaa mahdollisuuden vertailla tuotteitaan myös sähkösopimusten vertailutyökalulla.

Sähkösopimuksen säännöllinen kilpailuttaminen ja hintavertailu on hyödyllistä kuluttajille. On tärkeää, että on olemassa puolueettomia ja riippumattomia palveluntarjoajia, kuten VertaaEnsin.fi, joissa erilaisia sähkösopimuksia voi vertailla monipuolisesti ja läpinäkyvästi.

“Lumo on mahtava esimerkki sähköyhtiöstä, jolla on selkeä ja kilpailukykyinen sähkösopimusten tuotetarjoama kuluttajille, dynaaminen tiimi ja kova halu kehittää palvelujaan koko ajan. Uskomme, että palvelumme toimii Lumolle mahtavana alustana tavoittaa uusia asiakkaita ympäri Suomea”, sanoo VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja Jussi Valsta.

“On hienoa, että VertaaEnsin.fi on lähtenyt mukaan tarjoamaan sähkön hintavertailupalvelua kuluttajille. Markkinassa on aina tilaa uusille tekijöille ja näkökulmille, ja siksi olemmekin iloisia, että olemme päässeet aloittamaan yhteistyön VertaaEnsin.fi:n kanssa. Yhteistyön tekeminen on ollut helppoa, ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan”, kertoo Lumo Energian toimitusjohtaja Otto Savasti alkaneesta yhteistyöstä.

Mikä on VertaaEnsin.fi?

VertaaEnsin.fi:n missio on auttaa suomalaisia kuluttajia tekemään parempia talouspäätöksiä. Yksi mission kulmakivistä on tarjota kuluttajille markkinoiden paras valikoima tuotteita ja yksinkertaisia palveluita, jotka auttavat säästämään rahaa ja aikaa. VertaaEnsin.fi tarjoaa suomalaisille kuluttajille digitaalisen alustan, josta löytyy kattava talous- ja rahoitustuotteiden valikoima sekä informaatio järkevän ja tietoisen päätöksenteon tueksi.

Mikä on Lumo Energia?

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu suomalainen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Yrityksen kasvu on ollut nopeaa, ja jo yli 50 000 suomalaista on valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Sähköä aina ajan­tasaiseen hintaan

Ota ohjat omiin käsiin ja käytä sähköä silloin, kun se on halvinta. Tuntispot-sopimuksessa hinta vaihtelee tunneittain Nord Pool -sähköpörssin hintojen mukaisesti.

  • Muuttuva kWh-hinta + marginaali 1,25 snt/kWh
  • Perusmaksu 0 €
Lisää artikkeleita

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.