Tiimimme vahvistui parempaa kaupunkia rakentavalla vaikuttajalla – tervetuloa Matias Pajula

Tiimimme vahvistui parempaa kaupunkia rakentavalla vaikuttajalla – tervetuloa Matias Pajula

Vasta 18-vuotiaana Helsingin varakaupunginvaltuutetuksi noussut Matias Pajula haluaa tehdä työtä paremman Helsingin puolesta. Sosiaali- ja terveyslautakunnassa sekä maakuntahallituksessa vaikuttava nuori osaaja siirtyi Lumo Energialle johdon assistentiksi. Lumolle hän tuo yhteiskunnallista ja taloudellista osaamistaan.

Helsinkiläisellä on vahva tahtotila hankkia lisää kokemusta yritysmaailmasta. “Uusiutuva energia on minulle osa kaupunkikulttuuria, haluan osallistua ja vaikuttaa asioihin”, Pajula toteaa.

Ympäristö merkitsee Pajulalle paljon. “Jos ympäristöä ei huomioida päätöksen teossa, hyvätkin päätökset voivat muuttua ajan mittaa merkittävästi huonommiksi. Siitä kestävässä kehityksessä on kysymys.”

Uusiutuvan energian kautta tullut menestys kiinnosti

Työ Lumo Energialla päästää Pajulan kosketuksiin energiatalouden kanssa aivan ensimmäistä kertaa. “En usko että olisin lähtenyt töihin toisenlaiseen sähköyhtiöön”, Pajula summaa.

“Luomalla kestävästä vaihtoehdosta paras vaihtoehto saadaan yritykset ja kuluttajat mukaan muutokseen. Politiikka on hyvä tapa vaikuttaa moniin asioihin, mutta kestävän kehityksen osalta tarvitaan nopeampaa muutosta, siinä yrityksillä on ratkaiseva rooli.”

Tutustu Lumo Energiaan työnantajana ja katso avoimet työpaikat

Sähkösopimus ilman perusmaksua

Valitse mielenrauha kiinteällä kilowattituntihinnalla. Tämä sopimus sopii kaikkiin kohteisiin.

  • 12 kk määräaikainen sopimus
  • Kiinteä hinta 5,92 snt/kWh
  • Ei perusmaksua

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi