Lumo Energia

Lumo Energia x Mjuk – asiakasetu sisustuslöytöihin

Lumo Energia x Mjuk – asiakasetu sisustuslöytöihin
Uuden asiakasetukumppanimme kanssa teemme arjesta jälleen hieman yksinkertaisempaa ja kestävämpää.

Me Lumo Energialla haluamme tehdä arjesta sujuvaa ja kestävien valintojen tekemisestä helppoa. Asiakkaidensa arkea sujuvoittaa myös uusi asiakasetukumppanimme Mjuk.

Mjuk on laadukkaiden second hand -huonekalujen verkkokauppa, joka tarjoaa helpon ja luotettavan tavan ostaa ja myydä käytettyjä huonekaluja.

Kaikkien Mjukissa myytävien tuotteiden laatu on tarkastettu ja tuotteet on puhdistettu huolellisesti. Myydessäsi huonekaluja Mjuk noutaa huonekalut kotoasi juuri silloin kuin sinulle sopii. Sinun ei tarvitse huolehtia huonekalujen pesusta tai myyntiprosessista.

– Mjukin avulla uusien huonekalujen hankkiminen ja vanhojen pois myyminen on ympäristöystävällistä ja vaivatonta. On kiva, että ei tarvitse itse säätää ostajaehdokkaiden aikataulujen kanssa, sanoo Lumo Energian toimitusjohtaja Otto Savasti.

Lumo Energian asiakkaana saat nyt edun sekä Mjukin osto- että myyntipalveluun. Edun löydät Oma Lumo -palvelusta Asiakasedut-välilehdeltä. Etu on voimassa 30.6.2022 saakka. 

Tutustu Mjukin valikoimaan ja hyödynnä etusi.

Sähköä aina ajan­tasaiseen hintaan

Ota ohjat omiin käsiin ja käytä sähköä silloin, kun se on halvinta. Tuntispot-sopimuksessa hinta vaihtelee tunneittain Nord Pool -sähköpörssin hintojen mukaisesti.

  • Muuttuva kWh-hinta + marginaali 1,25 snt/kWh
  • Perusmaksu 0 €
Lisää artikkeleita

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.