Lumo Energian hallitus vahvistui sijoittajaviestinnän, strategian ja tiedolla johtamisen asiantuntijoilla

Lumo Energian hallitus vahvistui sijoittajaviestinnän, strategian ja tiedolla johtamisen asiantuntijoilla

Pauliina Tennilä toimii osakkaana sijoittajaviestintään ja pörssilistautumisiin erikoistuneessa Viestintätoimisto Bravurassa. Ennen Bravuraa Tennilä on luonut pitkän uran Wärtsilässä sijoittajasuhdejohtajana, strategisena johtajana sekä rahoituksen, taloushallinnon ja voimalaitosliiketoiminnan kehittämisen parissa. Tennilä tuo hallitukseen vahvaa osaamista ja näkemystä sijoittajaviestintään sekä strategiatyöhön.

Sini Kervinen edis­tää Al­ler Me­dian datainnovaatioiden kan­sain­vä­lis­ty­mis­tä sekä toimii Medialiiton toimialastrategian neuvonantajana. Kervinen on toiminut aiemmin digimarkkinoinnin etujärjestön IAB Finlandin hallituksen puheenjohtajana sekä vastannut Sanoman digitaalisten mainosratkaisujen kehityksestä. Kervisen osaaminen digitaalisen markkinoinnin, asiakasymmärryksen sekä analytiikan kehittämisessä vahvistavat hallitustyöskentelyn kautta Lumo Energian kasvunäkymiä.

Lumon hallituksessa jatkavat yhtiön toimitusjohtaja Samuli Melanko sekä puheenjohtajaksi valittu Siili Solutions Oyj -taustainen Tommi Heinonen, joka on jo ennestään osallistunut yhtiön hallitustyöskentelyyn vas­tuua­luee­naan mm. ener­gia-alal­le tar­jot­ta­van loh­ko­ket­ju­tek­no­lo­gian ke­hit­tä­mi­nen.

Sähkösopimus ilman perusmaksua

Valitse mielenrauha kiinteällä kilowattituntihinnalla. Tämä sopimus sopii kaikkiin kohteisiin.

  • 12 kk määräaikainen sopimus
  • Kiinteä hinta 5,92 snt/kWh
  • Ei perusmaksua

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi