Lumo mukana Tampereen Valoa Festivaaleilla 7.-9.2.2019

Lumo mukana Tampereen Valoa Festivaaleilla 7.-9.2.2019

Festivaalivuoden avaava Tampereen Valoa Festival viettää kymmenvuotisjuhlaa. Mielenkiintoisen indie-tapahtuman painopiste on erilaisissa teemailloissa ja esityksiä nähdään perinteisten keikkapaikkojen lisäksi Tampereen Tuomiokirkossa.

Festivaalien musiikilliseen kattaukseen kuuluu tämän hetken mielenkiintoisimpia kotimaisia artisteja. Esiintyjinä ovat mm. Litku Klemetti, Paperi T, Töölön Ketterä ja Eva + Manu, jotka saavat rinnalleen tuoreeltaan Emma Gaalassa vuoden yhtyeeksi valitun Gasellit. Kansainvälistä esiintyjäkaartia edustaa yhdysvaltalainen virtuoosi Marc Rebillet. Tuomiokirkon torstain konsertissa esiintyy suomalais-englantilainen Hexvessel, joka tarjoilee psykedeelistä folk-musiikkia. Perjantaina ja lauantaina konsertit sijoittuvat Tullikamarille ja Olympia-kortteliin.

Valoa Festivaalin kotisivut

----------

Lumo Energia on Valoa Festivaalin virallinen yhteistyökumppani. Lumo-lavan huippuartisteineen löydät Tampereen Tullikamarilta.

Seuraa unelmiasi, älä hintoja

Toistaiseksi voimassa oleva Hyvä-sähkösopimus on erinomainen valinta kaikkiin kohteisiin. Tämä helppo ja suosittu sopimus on hyvä myös ympäristölle.

  • 9,49 snt/kWh + 2,90 €/kk
  • Ei pitkää sitoutumista
  • EKOenergia-merkittyä tuulivoimaa

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]