Lumo Energia

Lumolaiset ovat perjantaina 15.3. tukemassa koululaisten lakkoa, johto vastaa asiakaspalvelusta

Lumolaiset ovat perjantaina 15.3. tukemassa koululaisten lakkoa, johto vastaa asiakaspalvelusta

Nuoret ja koululaiset ovat haastaneet päättäjät kantamaan vastuun tulevia sukupolvia uhkaavan ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Me Lumolla tuemme lakkoilevia koululaisia ja opiskelijoille tarjoamalla koko henkilöstölle mahdollisuuden osallistua työajalla tukilakkoon perjantaina 15.3.2019.

Lumo Energian johto huolehtii lakon aikana yrityksen asiakaspalvelusta, eivätkä tukitoimet vaikuta myyntiin tai vanhoihin asiakkaisiin.

Perjantaina 15. maaliskuuta nuoret ja koululaiset eri maissa lakkoilevat ilmaston puolesta. Kansainväliseksi ilmiöksi kasvanut kansalaisaktivismi on saanut inspiraationsa ruotsalaisesta Greta Thunbergista, joka päätti yhdeksännellä luokalla kouluun menemisen sijaan lakkoilla perjantaisin ja osoittaa mieltään Ruotsin parlamenttitalon edessä vaatien päättäjiltä tiukempaa ilmastopolitiikkaa.

Yrityksien osallistuttava ja kannettava vastuuta

Me Lumolla uskomme, että ilmastonmuutos on tehokkaimmin ratkaistavissa yhteistyössä kansalaisaktivistien, poliittisten päättäjien sekä tiedeyhteisön ja liike-elämän toimijoiden kanssa.

Emme kannusta koululaisia ja nuoria pinnaamaan koulusta, mutta tunnustamme Suomalaisen koulutusjärjestelmän tavoitteen kasvattaa tiedostavia ja yhteiskunnallisesti aktiivisia kansalaisia.

Me perustimme Lumo Energian vuonna 2015 halusta tehdä arvojemme mukaista liiketoimintaa tarjoamalla suomalaisille uusiutuvista energialähteistä tuotettua sähköä vaihtoehtona fossiilisille energialähteille.

Hankimme ja jaamme tietoa kuluttajille uusiutuvan energian eduista, yhtälailla odottaen päättäjien toimia lopettaa fossiilisten polttoaineiden käyttö, jonka tiedetään aiheuttavan valtaosa hiilidioksidipäästöistä.

Ilmastoterveisin,

Samuli Melanko, Toimitusjohtaja sekä Otto Savasti, Operatiivinen johtaja

Lumo Energia Oyj

Sähköä aina ajan­tasaiseen hintaan

Ota ohjat omiin käsiin ja käytä sähköä silloin, kun se on halvinta. Tuntispot-sopimuksessa hinta vaihtelee tunneittain Nord Pool -sähköpörssin hintojen mukaisesti.

  • Muuttuva kWh-hinta + marginaali 1,25 snt/kWh
  • Perusmaksu 0 €
Lisää artikkeleita

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.