Lumo Energia

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus?

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus?

Kun kilpailuttaa tai tekee uutta sähkösopimusta, on tehtävä joitakin valintoja. Tarjolla on kiinteähintaisia ja markkinahintaisia sopimuksia, joita myydään toistaiseksi voimassa olevina sekä määräaikaisina. Lue ja vertaa, minkälainen sopimus sopii sinulle parhaiten!

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on huoleton valinta

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on käytännössä vakituinen sähkösopimus, joka loppuu vasta, kun se irtisanotaan asiakkaan toimesta.

Sopimustyyppi sopii kuluttajalle, joka on vakiintunut tiettyyn asuinpaikkaan ja kaipaa huoletonta, jatkuvaa sopimusta. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus toimii myös silloin, kun halutaan seurata sähkönkulutusta ja tarvittaessa kilpailuttaa sähkösopimus.

Lumo Energian tarjoama toistaiseksi voimassa oleva MarkkinaPlus-sopimus seuraa pörssisähkön hintaa. Se sopii henkilölle, joka haluaa aina parhaan mahdollisen sähkön hinnan oman kulutuksensa mukaan.

Toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella on 2 viikon irtisanomisaika, ja sopimuksen voi irtisanoa milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse.

Määräaikainen sähkösopimus sopii hintatietoiselle

Määräaikainen sopimus on sidottu tiettyyn aikaan. Sen pituus on yleensä 12 tai 24 kuukautta. Määräaikaisten sopimusten etuna on edullinen ja kiinteä sähkön kilowattituntihinta, joka tasaa sähkölaskun suuruutta.

Määräaikainen sopimus sopii hintatietoiselle, joka tuntee oman kulutuksensa. Lisäksi määräaikaiset sopimukset sopivat luonnollisesti henkilölle, joka etsii sopimusta esimerkiksi väliaikaiseen asuntoon.

Lumo Energian määräaikaisissa sopimuksissa sähkön kWh-hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Määräaikaisen sopimuksen voi irtisanoa muuton yhteydessä 2 viikon irtisanomisajalla. Irtisanomisen voi tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse.

Määräaikaisen sopimuksen loputtua tehdään uusi määräaikainen sopimus tai sopimus siirtyy toistaiseksi voimassa olevaksi. Sähköt eivät siis katkea, vaikka sopimus unohtuisi uusia. Yleensä uusi tarjous toimitetaan asiakkaalle hyvissä ajoin ennen määräaikaisuuden päättymistä.

Tutustu tarkemmin kaikkien sopimustemme, niin toistaiseksi voimassa olevien kuin määräaikaistenkin, myyntiehtoihin!

Lumo Energia on Energiateollisuus ry:n jäsen. Seuraamme kaikissa sopimustyypeissämme Ener­gia­teol­li­suuden säh­kön­myyn­tieh­to­ja (SME 2014). Voit tu­tus­tua tarkemmin ­toimintaan Ener­gia­teol­li­suus ry:n omilla verk­ko­si­vuil­la.

Markkinahintainen pörssisähkösopimus nyt ilman perusmaksua

Pörssisähkön hinta määräytyy kuukauden todellisen hintakehityksen mukaan. Perusmaksuton vaihtoehto tarjoaa vuositasolla todennäköisesti edullisimman sähkösopimuksen.

Lisää artikkeleita

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.