Sähkö on aineeton lahja, jota kaikki tarvitsevat – anna lahjaksi sähköä

Sähkö on aineeton lahja, jota kaikki tarvitsevat – anna lahjaksi sähköä

Yhä useampi etsii aineetonta lahjaa läheisille, ystäville ja yrityksen työntekijöille. Trendi kulutuksen ja tavarapaljouden hillitsemiseksi on perusteltu ja päivä päivältä ajankohtaisempi. Ympäristöystävällinen sähkö on loistava lahja, joka lämmittää, valaisee ja viihdyttää saajaansa, kirjaimellisesti. Samalla huoli sähkölaskusta siirtyy tulevaisuuteen.

Lahjasähkö sopii kaikille

Jokainen tarvitsee sähköä. Sähkön toimittajan voi valita vapaasti ja kauppiasta voi vaihtaa vapaan kilpailun myötä niin usein kuin haluaa, ilman lisäkuluja. Riippumatta siitä, mikä sähköyhtiö toimittaa ystäväsi sähkön, voit hankkia hänelle lahjakortilla Suomen luonnonsuojeluliiton EKOenergiaa.

Mikäli saajalla on voimassa määräaikainen sopimus, lahjasähkön voi käyttää määräaikaisuuden päätyttyä. Sähkölahja on helppo ja toimiva paketti, jonka myös toimitat sähköisesti tai sujautat lahjasähköön oikeuttavan lahjakortin kuoressa kuusen alle.

Tutustu lahjasähköön ja hanki joulun energisin lahja

Anna lahja, joka lämmittää, valaisee ja viihdyttää

Sähkölahja on passeli paketti lapselle, kaverille tai vaikka yrityksen työntekijöille. Kaikki lahjasähkömme on EKOenergiaa, Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa sähköä. Osa lahjastasi sijoitetaan ympäristörahastoihin, jotta joulu voisi olla valkea jatkossakin.

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi