Lumo Energia

Sähkö on aineeton lahja, jota kaikki tarvitsevat – anna lahjaksi sähköä

Sähkö on aineeton lahja, jota kaikki tarvitsevat – anna lahjaksi sähköä

Yhä useampi etsii aineetonta lahjaa läheisille, ystäville ja yrityksen työntekijöille. Trendi kulutuksen ja tavarapaljouden hillitsemiseksi on perusteltu ja päivä päivältä ajankohtaisempi. Ympäristöystävällinen sähkö on loistava lahja, joka lämmittää, valaisee ja viihdyttää saajaansa, kirjaimellisesti. Samalla huoli sähkölaskusta siirtyy tulevaisuuteen.

Lahjasähkö sopii kaikille

Jokainen tarvitsee sähköä. Sähkön toimittajan voi valita vapaasti ja kauppiasta voi vaihtaa vapaan kilpailun myötä niin usein kuin haluaa, ilman lisäkuluja. Riippumatta siitä, mikä sähköyhtiö toimittaa ystäväsi sähkön, voit hankkia hänelle lahjakortilla Suomen luonnonsuojeluliiton EKOenergiaa.

Mikäli saajalla on voimassa määräaikainen sopimus, lahjasähkön voi käyttää määräaikaisuuden päätyttyä. Sähkölahja on helppo ja toimiva paketti, jonka myös toimitat sähköisesti tai sujautat lahjasähköön oikeuttavan lahjakortin kuoressa kuusen alle.

Tutustu lahjasähköön ja hanki joulun energisin lahja

Lumo Energia Oyj lopettaa toimintansa

Olemme tiedottaneet kaikkia asiakkaitamme heidän sopimustilanteestaan.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kuluneista vuosista. Olemme erittäin pahoillamme tilanteesta ja siitä aiheutuvasta vaivasta.

Lue lisää

Lisää artikkeleita

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–17.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-17
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.