Sähköä tasarahalla – pakettisähkösopimus toimii kuin muutkin kuukausitilaukset

Sähköä tasarahalla – pakettisähkösopimus toimii kuin muutkin kuukausitilaukset

Sähkön kilpailuttaminen ja hintavertailu vaatii ymmärrystä kilowattituntihinnoista ja kuukausimaksujen laskemista. Kiinteähintaisella sähkösopimuksella vältyt edellä mainitulta, ja sähkölaskusi on joka kuukausi saman suuruinen.

Kiinteähintaisia sähköpaketteja on helppo vertailla

Vaihtaessasi sähkösopimusta haluat tietää kaksi asiaa: onko uusi tarjous edullisempi ja/tai ympäristöystävällisempi ja kenen tarjoama sopimus on kannattavin. Toimitettu sähkö on kaikilla samanlaista, joten erot syntyvät myyjän ja valitun sopimuksen kautta.

Kiinteähintaiset sopimuspaketit ovat helppoja vertailla. Annettu hinta vastaa sähkölaskuasi. Huomioitavaa on vain, että paketin yläraja kattaa normaalin kulutuksen. Kiinteähintaisten pakettien kilowattituntihinta tulisi olla esimerkiksi 5 snt, joka on vähemmän kuin kilowattituntihinnalla myyty sähkö. 

Paketin yksikköhinta on helppo laskea jakamalla kuukausimaksu maksimikulutuksella (Lumo Tasaraha XL 34,90 €/kk / 7000 kWh = 4,99 snt/kWh).

Kun kulutuksen yläraja vastaa sähkölaskulla pakollisena ilmoitettavaa arviota vuosikulutuksesta, voi helposti verrata eri yhtiöiden paketteja ja varmistaa, että sopimuksissa ei ole piilotettuja kuluja, kuten erillisiä kuukausimaksuja.

Kerrostalon sähkö on edullista

Tarjoamamme Tasaraha-sopimuksen S-paketti kattaa vuosittaisen sähkökulutuksen 2 500 kilowattituntiin saakka, joka vastaa pienen kerrostaloasunnon tarpeita. Kuukausitilauksen hinta on 12,49 €/kk.

Sähkömarkkinan ja hintojen vertailuun tai jatkuvaan kilpailuttamiseen kuluva aika tuottaa huonosti, sillä sentin pienempi kilowattitunti ei tarjoa merkittävää säästöä. Kiinteähintainen pakettisähkösopimus onkin tyyliltään enemmän suoratoistopalveluiden kaltainen ratkaisu, jossa palvelun saa käyttöönsä joka kuukausi samaan hintaan.

Aina saman suuruinen sähkölasku Tasarahalla

Valitse neljästä eri kokoisesta pakettisähkösopimuksesta omaan kulutukseesi sopivin ja tiedät aina tarkkaan sähkölaskusi summan.

  • 12 kk määräaikainen
  • Kiinteä kuukausihinta alk. 13,99 €
  • Ei huolta sähkön hinnan noususta tai kulutuspiikeistä

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]