Sähkön alkuperä: Korkeakosken kalatie nostaa vaelluskalat aina Anjalankoskelle saakka

Sähkön alkuperä: Korkeakosken kalatie nostaa vaelluskalat aina Anjalankoskelle saakka

Korkeakosken voimalaitos sijaitsee Kotkan alueella, Kymijoen varrella. Se kuuluu Myllykosken ja Vuolenkosken voimalaitosten rinnalla Kymijoen virtaa hyödyntäviin laitoksiin, joista hankimme sähköä asiakkaillemme. Voimalaitosten altaat ovat suosittuja kalastuspaikkoja. Kehitystä on viety eteenpäin etenkin mereltä tulevien vaelluskalojen kantojen parantamiseksi ja kalateiden kehittämiseksi.

Kymijoki tarjoaa perhokalastajille komeita saaliita, lisäksi siian onginta ja lohensoutu. Vuonna 2016 Korkeakosken pato sai uudet kalaportaat joiden ansiosta vaelluskalat pääsevät ohittamaan padon ja kutemaan joen ylempiin koskiin.

Kalastusta valvotaan aktiivisesti, välineille on tarkat säännöt ja erikoisluvat on rajattu tiettyihin kellonaikoihin. Kymijoessa lohen ja taimenen luontainen lisääntyminen on kehittynyt positiivisesti ja poikastiheydet olleet huomattavan suuria.

Tutustu Korkeakoskeen kalastuskohteena.

Lue lisää sähkön sähkömme alkuperästä.

Seuraa unelmiasi, älä hintoja

Toistaiseksi voimassa oleva Hyvä-sähkösopimus on erinomainen valinta kaikkiin kohteisiin. Tämä helppo ja suosittu sopimus on hyvä myös ympäristölle.

  • 9,49 snt/kWh + 2,90 €/kk
  • Ei pitkää sitoutumista
  • EKOenergia-merkittyä tuulivoimaa

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]