Lumo Energia

Sähkösopimus heti – Kuinka toimia, kun tarvitset sähkösopimuksen nopeasti

Sähkösopimus heti – Kuinka toimia, kun tarvitset sähkösopimuksen nopeasti

Yleisin syy nopeaan sähkön tarpeeseen on muutto uuteen osoitteeseen. Muutto on tunnetusti kiireistä ja stressaavaa aikaa, joten sähkösopimuksen tekeminen voi unohtua. Sähkösopimuksen saa nopeimmillaan voimaan saman päivän aikana. Tärkeintä on ottaa heti yhteys sähköyhtiöön.

Lumo Energian sähkösopimuksen voit tehdä tavalliseen tapaan verkossa myös silloin, kun tarvitset sähköt nopeasti. Kirjoita tällöin toive pikaisesta aloituksesta tilauslomakkeen kommenttikenttään. Sopimusten käsittelijä ottaa toiveesi huomioon, ja sopimuksen aloitusta aikaistetaan mahdollisuuksien mukaan.

Sähkön myyjä pystyy osoitetiedoilla selvittämään, onko kohteessa sähköt kytkettynä. Verkkoyhtiöstä riippuen sähköt voivat olla edelleen päällä, vaikka edellinen asukas olisi muuttanut jo pois. Silloin sähköyhtiö hoitaa asian liittämällä kytkentään uuden sähkösopimuksen. Mikäli sähköt on jo katkaistu, tarvitaan uusi kytkentä verkkoyhtiöstä.

Kuinka nopeasti sähköt saa toimimaan ja maksaako nopea kytkentä

Yleensä sähköjen uudelleenkytkentä onnistuu arkisin saman päivän aikana. Nopeasta kytkennästä kannattaa varautua maksamaan lisämaksu. Mahdollinen pikakytkentämaksu on yleensä maltillinen, eivätkä kaikki verkkoyhtiöt peri maksua lainkaan.

Pimeään ei siis kannata jäädä odottamaan. Mikäli kaikki sujuu hyvin, sähköt toimivat muutaman tunnin sisällä yhteydenotosta. Myyntisopimuksen pikakäsittelystä peritään tapauskohtaisesti pieni lisämaksu.

Koska muutto ilmoitetaan sähköyhtiöön

Muuttaessa uuteen asuntoon suositus on, että sähkösopimuksen siirrosta ilmoitetaan sähköyhtiöön kaksi viikkoa ennen muuttoa. Viime hetkellä tehtävä sopimus ei ole ongelma, mutta jos muuttosi osuu viikonlopulle ja sähköasiat ovat hoitamatta, saattaa edessä olla ikävä yllätys.

Sopimuksen tekemisen tai siirtämisen kanssa voi olla liikkeellä hyvissä ajoin. Mitään haittaa viikkoja etukäteen tehdystä ilmoituksesta ei ole.

Kun tarvitset sähköä nopeasti, ota yhteys asiakaspalveluumme, ja me hoidamme loput!

­

Muuttajan muistilista auttaa ja vähentää muuttostressiä

Ennakoi edullinen sähkösopimus

Tee keväällä alkava sähkösopimus nyt – ennakkotilaajana saat sähkösopimuksen tarjoushintaan. Sopimus voi alkaa aikaisintaan 1.4.2022.

Lisää artikkeleita

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.