Sähkösopimus heti – kuinka toimia kun tarvitset sähkösopimuksen nopeasti

Sähkösopimus heti – kuinka toimia kun tarvitset sähkösopimuksen nopeasti

Yleisin syy nopeaan sähkön tarpeeseen on muutto uuteen osoitteeseen. Muutto on tunnetusti kiireistä ja stressaavaa aikaa, joten sähkösopimuksen tekeminen voi unohtua. Sähkösopimuksen saa nopeimmillaan samana päivänä. Tärkeintä on ottaa heti yhteys sähköyhtiöön.

Yhteydenottoa varten sinulla täytyy olla esittää vain henkilötietosi ja osoite johon sähköä tarvitaan. Sähkön myyjä pystyy tiedoilla selvittämään onko kohteeseen olemassa sähkökytkentä johon sopimus voidaan liittää.

Verkkoyhtiöstä riippuen sähköt voivat tuurilla olla edelleen päällä, vaikka edellinen asukas on jo muuttanut pois. Silloin sähköyhtiö saa asian hoidettua liittämällä kytkentään uuden sähkösopimuksen. Näin ei kuitenkaan aina ole, silloin tarvitaan uusi kytkentä verkkoyhtiöstä.

Kuinka nopeasti sähköt saa toimimaan ja maksaako nopea kytkentä

Yleensä sähköjen uudelleenkytkentä onnistuu samana päivänä, paitsi viikonloppuisin. Nopeasta kytkennästä kannattaa varautua maksamaan lisämaksu. Verkkoyhtiö ei välttämättä peri lisämaksua pikakytkennästä ja summa on yleensä maltillinen, joten pimeään ei kannata jäädä odottamaan. Mikäli kaikki sujuu hyvin, sähköt toimivat muutaman tunnin sisällä yhteydenotosta. Sopimuksen pikakäsittelystä peritään tapauskohtaisesti pieni lisämaksu.

Koska muutto ilmoitetaan sähköyhtiöön

Muuttaessa uuteen asuntoon suositus on, että sähkösopimuksen siirrosta ilmoitetaan sähköyhtiöön kaksi viikkoa ennen muuttoa. Viime hetkellä tehtävä sopimus ei ole ongelma, mutta jos muuttosi osuu viikonlopulla ja sähköasiat on hoitamatta, saattaa edessä olla ikävä yllätys.

Sopimuksen tekemisen tai siirtämisen kanssa voi olla liikkeellä hyvissä ajoin. Mitää haittaa viikkoja etukäteen tehdystä ilmoituksesta ei ole.

Kun tarvitset sähköä nopeasti, ota yhteys asiakaspalveluumme ja me hoidamme loput!

----------

Muuttajan muistilista auttaa ja vähentää muuttostressiä

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, edullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi