Uusiutuvan energian edut

Uusiutuvan energian edut

Uusiutuvalla tai vihreällä energialla viitataan energiaan, joka on tuotettu uusiutuvia energialähteitä hyödyntäen. Uusiutuvan energian piiriin luetaan pääsääntöisesti vesi-, tuuli-, ja aurinkovoima.

Uusiutuvan energian hyödyt syntyvät pitkälti fossiilisten polttoaineiden ja niiden aiheuttamien haittojen vähentämisestä. Fossiilisten polttoaineiden hyödyntäminen energiantuotannossa lisää päästöjä, jotka edistävät esimerkiksi ilmastonmuutosta sekä vesien ja maaperän happamoitumisesta. Uusiutuva energia puolestaan on tuotantovaiheessa päästötöntä.

Uusiutuvan energian tuottaminen ja hyödyntäminen ei myöskään kuluta luonnonvaroja toisin kuin esimerkiksi öljyn kuluttaminen. Vihreää energiaa tuotetaan hyödyntämällä veden ja tuulen liikevoimaa sekä auringon säteilyvoimaa, jotka eivät kuluttamalla lopu. Uusiutuvan energian hyödyntäminen on näin kestävän kehityksen mukaista.

Ympäristöystävällinen sähkösopimus on myös hinnaltaan kilpailukykyinen, ja esimerkiksi EKOenergian, Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioiman sähkön, lisäkustannus on kerrostaloasunnoissa vain euron tai kaksi kuukaudessa.

Vuoden määräaikainen sähkösopimus on helppo ja turvallinen ratkaisu

Valitse mielenrauha kiinteällä kilowattituntihinnalla. Tämä sopimus sopii kaikkiin kohteisiin.

  • 12 kk määräaikainen sopimus
  • Kiinteä hinta 9,49 snt/kWh + 2,90 €/kk
  • Ei perusmaksua

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]