Yhdistimme Kaffa Roasteryn kanssa puhtaan energian ja reilun kahvin

Yhdistimme Kaffa Roasteryn kanssa puhtaan energian ja reilun kahvin

Tuoreeltaan vuoden kahvivaikuttajaksi valittu Svante Hampf luotsaa Punavuorelaisesta Kaffa Roasterysta maamme reiluinta kahvin tuottajaa. ”Päivittäinen sähkö pitäisi ehdottomasti hankkia uusiutuvista lähteistä samoin kun päivittäisen kahvin tulee olla eettisesti tuotettua. Yhdessä tuomme entistä enemmän ihmisiä näiden arvovalintojen pariin”, Hampf selittää.

Uusi sähkötuotteemme tarjoaa puhdasta aurinkosähköä ja tuoretta kahvia kotiin toimitettuna. Aamuaurinko-paketti on saatavilla kaikkiin kerrostaloasuntoihin kiinteään hintaan 19,90 €/kk.

Aurinkosähkön valinta suojelee ympäristöä, vähentää hiilidioksidipäästöjä sekä tukee uusiutuvan energian tuotantoon siirtymisessä ja hillitsee muun muassa ydinvoiman lisärakentamista sekä hiilivoiman käyttöä.

Aurinkoenergia on nopeimmin kehittyvä tuotantomuoto, jonka kustannukset ovat viime vuosina pudonneet voimakkaasti. Aurinkosähkön tuotantohinta on laskenut seitsemässä vuodessa arviolta peräti 70 %.

Puhtaan sähkön rinnalle on valikoitu reilusti tuotettu, herkullinen ja tuore kahvi

Pa­ket­ti­hin­taan kuu­luu Suo­men joh­ta­van pien­paah­ti­mon, Hel­sin­gin Pu­na­vuo­res­sa si­jait­se­van Kaf­fa Roas­te­ryn, tuo­ret­ta ja huip­pu­laa­tuis­ta kä­sin paah­det­tua kah­via. Kah­vit toi­mi­te­taan ker­ran kuu­kau­des­sa kah­des­sa 150 g pa­ke­tis­sa, jo­ten ne kul­ke­vat kä­te­väs­ti kir­je­pos­ti­na.

Kah­vi on paah­det­tu ai­na enin­tään viik­ko toi­mi­tuk­ses­ta, kah­vin al­ku­pe­rä, paah­ta­mi­sen ajan­koh­ta ja paah­ta­ja mai­ni­taan pa­ke­tis­sa. Kuu­kau­sit­tain vaih­tu­vat kah­vi­laa­dut ovat paah­ta­jien va­lit­se­mia, ai­nut­laa­tui­sia, suo­ma­lai­seen ma­kuun suun­ni­tel­tu­ja suo­da­tin­kah­ve­ja.

Yhteistyökumppanimme Kaffa Roastery on vuonna 2007 perustettu, maamme johtava pienpaahtimo. Yritys on saanut alkunsa perustajien haaveillessa paremmasta kahvista, jota he päätyivät paahtamaan itse.

Tärkeintä Kaffalle on aina kahvin hyvä maku, mutta kahvin alkuperän jäljitettävyys on vahvassa roolissa yrityksen toiminnassa. Kaffa hankkii raakapavut mahdollisimman suoraan viljelijältä, mikä takaa kahvin laadun ja eettisyyden.

Kaffan Hand Shake ohjelma tarkoittaa että tuottajien luona käydään henkilökohtaisesti paiskaamassa kättä, tarkistaen työolot, kahvin laatu ja sitoutumassa reiluun kauppaan. Reilusta kaupasta Kaffa huolehtii itse eikä arvosta yleisiä Fair Trade -brändejä. Fair Trade -leiman saa maksamalla tietyn säädetyn summan, tätä summaa Kaffa pitää liian alhaisena, se ei heidän mielestään huomioi alueellisia eroja. Kaffa maksaa tuottajille Fair Trade -luokitusta korkeamman hinnan.

Voimme rehdisti sanoa että uusi Aamuaurinko-tuotteemme tarjoaa markkinoiden puhtainta sähköä sekä reiluinta kahvia.

Seuraa unelmiasi, älä hintoja

Toistaiseksi voimassa oleva Hyvä-sähkösopimus on erinomainen valinta kaikkiin kohteisiin. Tämä helppo ja suosittu sopimus on hyvä myös ympäristölle.

  • 9,49 snt/kWh + 2,90 €/kk
  • Ei pitkää sitoutumista
  • EKOenergia-merkittyä tuulivoimaa

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]