Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Jo lähes 70 000 suomalaista on valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

 

Asiakkaistamme 94,5 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 75 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumoon.* Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

 

Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme

Kuuntelemalla asiakkaidemme ajatuksia sähkösopimuksistamme ja palvelustamme voimme kehittää toimintaamme vastaamaan heidän toiveitaan ja arvojaan. 

 

Helsingin Vallilassa sijaitseva toimistomme palvelee asiakkaita osaavan ja motivoituneen tiimin voimin. Henkilöstöömme kuuluu jo parikymmentä henkilöä! Tutustu Lumo Energiaan työpaikkana paremmin täällä.

 

*Lumo Energian asiakaskysely

Asiakkaistamme 85 % kertoi olevansa tyytyväisiä

Asiakaspalvelijamme saavat ansaittua positiivista palautetta päivittäin. Vuoden 2020 aikana 85 % asiakkaistamme kertoi olevansa tyytyväisiä saamaansa palveluun. Asiakkaidemme antamia positiivisia palautteita voit lukea sosiaalisen median kanavistamme, joissa palautteita julkaisemme!

Suosittele meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 €

Lumo Energian asiakkaana sinulla on mahdollisuus muistaa ystävää rahanarvoisella edulla – ja nauttia edusta myös itse! Kun suosittelet meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 euron hyvityksen sähkölaskuistanne.

Lisätietoja kampanjasta saat asiakassuhteen solmittuasi Oma Lumo -palvelustamme.

Sopimuksemme

Tee sopimus, voita liput Kalavan kisoihin
Lisätiedot ja arvonnan säännöt
Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]