Lumo Energia

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Jo lähes 70 000 suomalaista on valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Asiakkaistamme 97,3 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 76,1 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumoon. 83,2 % suosittelisi meitä tuttavalleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.* Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

 

Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme

Kuuntelemalla asiakkaidemme ajatuksia sähkösopimuksistamme ja palvelustamme voimme kehittää toimintaamme vastaamaan heidän toiveitaan ja arvojaan. 

Helsingin Vallilassa sijaitseva toimistomme palvelee asiakkaita osaavan ja motivoituneen tiimin voimin. Henkilöstöömme kuuluu jo reilut parikymmentä henkilöä! Tutustu Lumo Energiaan työpaikkana paremmin täällä.

 

Asiakkaistamme 89,4 % kertoi olevansa tyytyväisiä

Asiakaspalvelijamme saavat ansaittua positiivista palautetta päivittäin. Asiakaspalvelumme kanssa asioineista jopa 89,4 % kertoo olleensa tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun.* Asiakkaidemme antamia positiivisia palautteita voit lukea sosiaalisen median kanavistamme, joissa palautteita julkaisemme!

*Lumo Energian asiakaskysely, toteutettu keväällä 2021

Asiakaspalvelu oli todella hyvää. Sain avun ja vastauksen kysymyksiini ja asiani otettiin oikeasti hoidettavaksi. Lämmin ja hyvä fiilis jäi kanssanne asioinnista.

- Emilia

Suosittele meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 €

Lumo Energian asiakkaana sinulla on mahdollisuus muistaa ystävää rahanarvoisella edulla – ja nauttia edusta myös itse! Kun suosittelet meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 euron hyvityksen sähkölaskuistanne.

Lisätietoja kampanjasta saat asiakassuhteen solmittuasi Oma Lumo -palvelustamme.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–17.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Usein kysytyt kysymykset

Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.