Aurinkopaneelit omakotitaloon alk. 4 500 €

  • Valmiit ratkaisut avaimet käteen -toimituksella
  • Premium-tason aurinkosähköjärjestelmät
  • Seuraa tuotantoa puhelimella
  • Ylituotanto hyvitetään sähkölaskussa
  • Koko palvelu yhdestä paikasta
  • Tarvitsetko rahoitusta? Hoituu! Alk. 99 €/kk

Selvitä kohteeseesi sopiva järjestelmä

120 €/kk

Järjestelmän hinta sis. kotitalousvähennyksen

4500 kWh

Vuosituottoarvio

455

Vuosittainen säästö

15

Järjestelmän pinta-ala

Sijoita tulevaisuuteen ja kestävään kehitykseen – Lumo Energian avulla

Kuka tahansa voi hyötyä aurinkosähköstä! Meiltä saat juuri sinulle sopivan vaihtoehdon haluamillasi lisäpalveluilla, etkä maksa turhasta, sillä aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan oman taloutesi sähkönkulutukselle sopivaksi. Valikoimaamme ei ole lukittu pakettikokoihin, vaan oikea määrä aurinkopaneeleita lasketaan aina tarpeidesi mukaan. Suomalaisen GEF Vision ™ -sovelluksen avulla saat kaiken hyödyn irti järjestelmästäsi!

Kaikki tarjoamamme ratkaisut toimitetaan täysin käyttövalmiina ja avaimet käteen -periaatteella!

Haluatko yrityksellesi tarjouksen aurinkopaneeleista? Klikkaa tästä

Viisi syytä valita Lumo Energian aurinkopaneelit

 

1. Kokonaisvaltainen palvelu

Tarjoamme sinulle toimivan ja luotettavan palvelukokonaisuuden. Palvelumme ovat käytössäsi koko aurinkosähköjärjestelmän elinkaaren ajan – suunnittelusta asennukseen, toiminnan seurantaan ja ylituotannon hyvittämiseen. Kaikki takuu- ja huoltoasiat, mahdolliset lupa-asiat ja ilmoitukset verkkoyhtiölle pientuotantojärjestelmän rekisteröimiseksi, sekä myös rahoitus hoituvat meidän kauttamme.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa aurinkosähköjärjestelmääsi tai palveluihimme liittyvissä kysymyksissä!

2. Markkinoiden parhaat komponentit

Laadusta ei tule tinkiä aurinkosähköjärjestelmää valittaessa. Tämän takia olemme valinneet huolellisesti järjestelmän komponentit yhteistyössä suomalaisen aurinkosähkön edelläkävijän Green Energy Finland kanssa. Näin varmistamme, että taloosi asennetaan huippuluokan aurinkovoimala, joka on suunniteltu kestämään Suomen vaativat olosuhteet.

Tiesitkö? GEF-aurinkopaneelien tehontuottotakuu on 25 vuotta. Tämä tarkoittaa, että paneelit tuottavat sähköä vähintään 80 %:n teholla vielä 25 vuoden päästä!

Kaikki asennukset suoritetaan Suomessa valmistetuilla RAULI-kiinnikkeillä, jotka on suunniteltu Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Osoituksena kestävyydestä kiinnikkeillä on poikkeuksellisen pitkä 30 vuoden takuu.

Itävaltalaisen Froniuksen Symo-inverttereiden vahva suorituskyky takaa maksimaalisen tehokkuuden ja energiantuotannon – saat parhaan mahdollisen hyödyn aurinkopaneeleistasi.

3. Hyödyllinen Lumo Energian Aurinkoetu-sopimus

Tarjoamme aurinkopaneeliasiakkaillemme erityisen Aurinkoetu-sopimuksen. Sopimuksen puitteissa ostamme sinulta ylituotantosi ja hyvitämme hinnan sähkölaskussasi silloin kun itse haluat. Voit käyttää hyvitykset esimerkiksi talven aikana, kun aurinkopaneelisi eivät tuota sähköä ja sähkölaskut ovat suurempia. Lisäksi sopimukseen kuuluu myös kiinteä sähkön hinta hintatakuulla, jolla varmistat, että hintasi ostosähkölle on aina mahdollisimman edullinen! 

4. Kotimainen GEF Vision ™ -sovellus

Green Energy Finlandin GEF Vision ™ -sovelluksen avulla voit varmistaa, että saat kaiken hyödyn irti järjestelmästäsi. GEF Visionia kehitetään jatkuvasti vastaamaan energiamurroksen tarpeisiin, ja kaikki sovelluksen päivitykset ovat sinulle maksuttomia ja automaattisia. Lataa sovellus puhelimeesi, niin voit seurata järjestelmäsi sähköntuotantoa reaaliaikaisesti missä tahansa! Vision valvoo voimalasi toimintaa sinun puolestasi, ja mahdollisiin häiriöihin reagoidaan nopeasti. Lisäksi saat meiltä kerran vuodessa kattavan raportin aurinkopaneeliesi tuottamasta sähköstä, omakäyttöasteestasi sekä ylituotannosta.

5. Ammattitaitoinen asennus ja käyttökoulutus

Järjestelmien suunnittelu ja asennus suoritetaan yhteistyössä Suomen Aurinkotekniikan kanssa jolla on monien vuosien kokemus aurinkopaneeliasennuksista. Voit luottaa siihen, että asennus suoritetaan ammattimaisesti ja juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Asiantuntevat asentajamme pitävät aina myös käyttökoulutuksen, kun aurinkosähköjärjestelmä on asennettu. Koulutus sisältää kaiken mitä sinun tulee tietää aurinkovoimalastasi – turvallisuudesta tietoturvaan ja invertterin toimintaan sekä GEF Vision ™ -sovelluksen käyttöönottoon. Neuvomme sinua tehostamaan ja ohjaamaan sähkönkulutustasi aurinkopaneelien tuoton mukaisesti, jolloin saat itse parhaan hyödyn tuottamastasi sähköstäsi.

 

Tiesitkö tämän aurinkopaneeleista?

 

Ilmaista sähköä

Itse tuottamasi sähkö ei maksa sinulle mitään. Paikallisesti tuotettua sähköä ei tarvitse siirtää sähköverkon kautta, joten et myöskään joudu maksamaan sähkönsiirrosta.

 

Pienempi hiilijalanjälki

Aurinkosähkö on täysin päästötön sähkön tuotantomuoto, eikä vapauta epäpuhtauksia, kuten hiilidioksidia, ilmakehään tai veteen – aurinkopaneelien hankkiminen on siis todellinen ekoteko! Ehtymätön ja uusiutuva aurinkovoima on tulevaisuuden energianlähde. Paikallisesti tuotettu energia vähentää myös tarvetta ostaa ulkoista sähköä.

 

Hyvä sijoitus

Aurinkosähköjärjestelmällä säästät vuosittaisessa sähkölaskussa huomattavia summia! Sijoitetun pääoman vuosittainen ”säästötuotto” on yleensä 6–10 % välillä. Jos sijoitat esim. 10 000 euroa aurinkopaneeleihin, voit saada yli 25 000 euron säästön vuosien kuluessa – aurinkopaneeleilla on 25 vuoden tuotantotakuu! Riskiä sijoituksen arvon menetyksestä ei ole. Sijoittamalla aurinkosähköön säästät siis selkeää rahaa!

Aurinkopaneelit lisäävät kiinteistön omavaraisuusastetta sekä parantavat sen energiatehokkuutta – nostaen samalla kiinteistön arvoa!

 

Loistavaa latausta sähköautolle

Onko sinulla sähkö- tai hybridiauto tai oletko aikeissa hankkia sellaisen tulevaisuudessa? Omalla aurinkosähköllä lataat autosi akun täyteen ilmaiseksi!

 

Heräsikö kysymyksiä? Katso tästä usein kysytyt kysymykset, tai ota meihin yhteyttä!

Lue lisää aurinkosähköstä kestävän kehityksen yhtiön Motivan ja Aurinkosähköäkotiin.fi-sivuilta.