Aurinkopaneelit omakotitaloon alk. 4 500 €

 • Valmiit ratkaisut avaimet käteen -toimituksella
 • Premium-tason aurinkosähköjärjestelmät
 • Älykäs tuotannonseuranta
 • Ylituotanto hyvitetään sähkölaskussa
 • Kattava kokonaispalvelu yhdestä paikasta
 • Joustava rahoitus alkaen 99 €/kk

Selvitä kohteeseesi sopiva järjestelmä

0 kWp

Järjestelmän teho

4500 kWh

Vuosituottoarvio

0

Vuosittainen säästö
?
Hinta OVH
GEF Vision
399 €
Kulutuksen ohjaus
199 €
Kampanja-alennus
-
Alennettu hinta
Arvioitu kotitalusvähennys
-
Lopullinen hinta

0

Hinta-arvio sis. asennus
(Rahoitus alkaen €/kk)

Sijoita tulevaisuuteen ja kestävään kehitykseen – Lumo Energian avulla

Kuka tahansa voi hyötyä aurinkosähköstä! Meiltä saat juuri sinulle sopivan vaihtoehdon haluamillasi lisäpalveluilla, etkä maksa turhasta, sillä aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan oman taloutesi sähkönkulutukselle sopivaksi. Valikoimaamme ei ole lukittu pakettikokoihin, vaan oikea määrä aurinkopaneeleita lasketaan aina tarpeidesi mukaan. Suomalaisen GEF Vision ™ -sovelluksen avulla saat kaiken hyödyn irti järjestelmästäsi!

Kaikki tarjoamamme ratkaisut toimitetaan täysin käyttövalmiina ja avaimet käteen -periaatteella!

Viisi syytä valita Lumo Energian aurinkopaneelit

 1. Kattava palvelukokonaisuus

  Tarjoamme sinulle toimivan ja luotettavan palvelukokonaisuuden. Palvelumme ovat käytössäsi koko aurinkosähköjärjestelmän elinkaaren ajan – suunnittelusta asennukseen, toiminnan seurantaan ja ylituotannon hyvittämiseen. Kaikki takuu- ja huoltoasiat, mahdolliset lupa-asiat ja ilmoitukset verkkoyhtiölle sekä myös rahoitus hoituvat meidän kauttamme. 

   

  Autamme sinua myös sähkönkulutuksesi ohjaamisessa aurinkopaneelien tuoton mukaisesti, jotta saat parhaan hyödyn tuottamastasi sähköstä.

   

  Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa aurinkosähköjärjestelmääsi tai palveluihimme liittyvissä kysymyksissä koko järjestelmän elinkaaren ajan!

 2. Markkinoiden parhaat komponentit

  Laadusta ei tule tinkiä aurinkosähköjärjestelmää valittaessa. Tämän takia olemme valinneet huolellisesti järjestelmän komponentit yhteistyössä suomalaisen aurinkosähkön edelläkävijän Green Energy Finlandin kanssa. Näin varmistamme, että taloosi asennetaan huippuluokan aurinkovoimala, joka on suunniteltu kestämään Suomen vaativat olosuhteet.

   

  GEF-aurinkopaneelien tehontuottotakuu on 25 vuotta. Tämä tarkoittaa, että paneelit tuottavat sähköä vähintään 80 %:n teholla vielä 25 vuoden päästä!

   

  Kaikki asennukset suoritetaan Suomessa valmistetuilla RAULI-kiinnikkeillä, jotka on suunniteltu Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Osoituksena kestävyydestä kiinnikkeillä on poikkeuksellisen pitkä 30 vuoden takuu.

   

  Itävaltalaisen Froniuksen Symo-inverttereiden vahva suorituskyky takaa maksimaalisen tehokkuuden ja energiantuotannon – saat parhaan mahdollisen hyödyn aurinkopaneeleistasi. Fronius Symo on jälleen vuonna 2020 valittu markkinoiden parhaaksi invertteriksi yksityiskäytössä.

 3. Hyödyllinen Lumo Energian Tuottaja-sopimus

  Tarjoamme aurinkopaneeliasiakkaillemme erityisen Tuottaja-sopimuksen, joka on fiksu tapa hyödyntää paneelien tuottama sähkö silloin kun kohteessasi ei ole tarpeeksi sähkönkulutusta. Me ostamme paneeliesi ylituotannon sähkön pörssihinnalla, ja voit itse päättää, milloin kohdistat maksamamme hyvitykset sähkölaskuusi. Voit käyttää hyvitykset silloin kun paneelisi eivät tuota sähköä, esimerkiksi talven korkeampiin sähkölaskuihin. Ylituotannon määrää voit seurata itse asiakastililtäsi. Tuottaja-asiakkaana saat meiltä vuosittain kattavan raportin aurinkopaneeliesi tuottamasta sähköstä, omakäyttöasteestasi sekä ylituotannon hyvityksistä.

   

  Sopimukseen kuuluu myös kiinteä sähkön hinta hintatakuulla, jolla varmistat, että hintasi ostosähkölle on aina mahdollisimman edullinen! 

 4. Kotimainen GEF Vision ™ -sovellus

  Green Energy Finlandin tuottaman GEF Vision ™ -sovelluksen avulla voit varmistaa, että saat kaiken hyödyn irti järjestelmästäsi. Visionin avulla näet, milloin paneelisi tuottavat eniten sähköä, ja voit hyödyntää tietoja sähkönkulutuksen ohjaamisessa. Lataa sovellus puhelimeesi, niin voit seurata järjestelmäsi sähköntuotantoa reaaliaikaisesti missä tahansa! 

   

  Vision valvoo voimalasi toimintaa sinun puolestasi, ja mahdollisiin häiriöihin reagoidaan heti. Asiakaspalvelumme voi myös tarvittaessa auttaa tulkitsemaan voimalasi tuotantotietoja. GEF Visionia kehitetään jatkuvasti vastaamaan energiamurroksen tarpeisiin, ja Lumo Energian asiakkaana kaikki sovelluksen päivitykset ovat sinulle maksuttomia ja automaattisia.

 5. Ammattitaitoinen asennus ja käyttökoulutus

  Serftifioidut asentajamme ovat alan ammattilaisia, joilla on monien vuosien kokemus aurinkopaneeliasennuksista. Voit luottaa siihen, että asennus suoritetaan ammattimaisesti ja juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

   

  Asiantuntevat asentajamme pitävät sinulle myös käyttökoulutuksen, kun aurinkosähköjärjestelmä on asennettu. Koulutus sisältää kaiken mitä sinun tulee tietää aurinkovoimalastasi – turvallisuudesta invertterin toimintaan sekä GEF Vision ™ -sovelluksen käyttöönottoon. 

Tiesitkö tämän aurinkopaneeleista?

Ilmaista sähköä

Itse tuottamasi sähkö ei maksa sinulle mitään. Paikallisesti tuotettua sähköä ei tarvitse siirtää sähköverkon kautta, joten et myöskään joudu maksamaan sähkönsiirrosta.

 

Pienempi hiilijalanjälki

Aurinkosähkö on täysin päästötön sähkön tuotantomuoto, eikä vapauta epäpuhtauksia, kuten hiilidioksidia, ilmakehään tai veteen – aurinkopaneelien hankkiminen on siis todellinen ekoteko! Ehtymätön ja uusiutuva aurinkovoima on tulevaisuuden energianlähde. Paikallisesti tuotettu energia vähentää myös tarvetta ostaa ulkoista sähköä.

 

Erinomainen sijoitus

Aurinkosähköjärjestelmällä säästät vuosittaisessa sähkölaskussa huomattavia summia! Sijoitetun pääoman vuosittainen ”säästötuotto” on yleensä 6–10 % välillä. Jos sijoitat esim. 10 000 euroa aurinkopaneeleihin, voit saada yli 25 000 euron säästön vuosien kuluessa – aurinkopaneeleilla on 25 vuoden tuotantotakuu! Riskiä sijoituksen arvon menetyksestä ei ole. Sijoittamalla aurinkosähköön säästät siis selkeää rahaa!

Aurinkopaneelit lisäävät kiinteistön omavaraisuusastetta sekä parantavat sen energiatehokkuutta – nostaen samalla kiinteistön arvoa!

 

Loistavaa latausta sähköautolle

Onko sinulla sähkö- tai hybridiauto tai oletko aikeissa hankkia sellaisen tulevaisuudessa? Omalla aurinkosähköllä lataat autosi akun täyteen ilmaiseksi!

 

Opas aurinkosähköjärjestelmän ostajalle

Lue Aurinkosähköjärjestelmän ostajan oppaastamme, mitä aurinkosähköjärjestelmää ostaessa kannattaa miettiä. 

Ostajan opas

Artikkelit