Aurinkopaneelit omakotitaloon alk. 4 500 €

 • Valmiit ratkaisut avaimet käteen -toimituksella
 • Premium-tason aurinkosähköjärjestelmät
 • Älykäs tuotannonseuranta
 • Ylituotanto hyvitetään sähkölaskussa
 • Kattava kokonaispalvelu yhdestä paikasta
 • Joustava rahoitus alkaen 99 €/kk

Selvitä kohteeseesi sopiva järjestelmä

0 kWp

Järjestelmän teho

4500 kWh

Vuosituottoarvio ?
Laskurin tulokset perustuvat keskimääräiseen sähköntuotantoon valitulla kWp-teholla Suomessa, sekä keskimääräiseen sähkön kokonaishintaan 14 snt / kWh, 100 % tuotannon omakäyttöasteella. Tarkemman arvion oman kohteesi sähköntuotantopotentiaalista saat myyjältämme.

0

Vuosittainen säästö
?
Hinta OVH
GEF Vision
199 €
Kulutuksen ohjaus
299 €
Kampanja-alennus
-
Alennus
-
Alennettu hinta
Arvioitu kotitalusvähennys
-
Lopullinen hinta

0

Hinta-arvio sis. asennus
(Rahoitus alkaen €/kk)

Sijoita tulevaisuuteen ja kestävään kehitykseen – Hanki aurinkopaneelit Lumo Energialta

Aurinkopaneelit energia-alan asiantuntijalta! Meiltä saat ammattimaisesti juuri sinun tarpeisiisi mitoitetun aurinkosähköjärjestelmän haluamillasi lisäpalveluilla. Järjestelmämme on suunniteltu Suomen olosuhteisiin soveltuviksi, ja komponentit on suojattu pitkillä takuuajoilla. Kaikki asennukset suoritetaan kokeneiden ammattilaisten toimesta. Tarjoamme sopivat ratkaisut kaikkiin kohteisiin. Tuottaja-palvelumme avulla saat kaiken hyödyn irti järjestelmästäsi!

Kaikki tarjoamamme järjestelmät toimitetaan täysin käyttövalmiina ja avaimet käteen -periaatteella! 

Tarjoamme ratkaisut myös yritysten ja asunto-osakeyhtiöiden tarpeisiin.

Lataa tästä esitteemme (pdf)

Näin hankit aurinkopaneelit Lumo Energialta

Viisi syytä valita Lumo Energian aurinkopaneelit

 1. Aurinkopaneelien hankinta meiltä on helppoa ja vaivatonta

  Olemme tehneet aurinkovoimalan hankinnan sinulle helpoksi ja vaivattomaksi. Laskurimme avulla saat suuntaa-antavan arvion sinulle sopivan järjestelmän hinnasta asennettuna kohteeseesi ja voit jättää meille tarjouspyynnön tarkan hinnan laskemiseksi. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi läpi tarpeesi ja odotuksesi aurinkovoiman hyödyntämisestä ja tarjoaa sinulle kohteeseesi sopivaa järjestelmää avaimet käteen -asennuksella. Tarivittaessa temme sinulle myös tarkan simulaation aurinkopaneelien sähköntuotannosta kohteesi katolla.

   

  Asennamme aurinkosähköjärjestelmät koko Suomen alueelle, joten kohteesi sijainnilla ei ole väliä. Asennus kestää tavallisesti yhden päivän, jonka jälkeen sertifioidut asentajamme opastavat sinulle järjestelmän käyttöön ja huoltoon sekä turvallisuuteen liittyvät asiat.

   

  Voit ottaa voimalan käyttöön yleensä heti asennuksen jälkeen – paperityöt ja ilmoitukset olemme hoitaneet puolestasi jo etukäteen valmiiksi!

 2. Tarjoamme kattavan kokonaispalvelun

  Tarjoamme sinulle toimivan ja luotettavan palvelukokonaisuuden. Palvelumme ovat käytössäsi koko aurinkosähköjärjestelmän elinkaaren ajan – suunnittelusta asennukseen, toiminnan seurantaan ja ylituotannon hyvittämiseen. Kaikki takuu- ja huoltoasiat, mahdolliset lupa-asiat ja ilmoitukset verkkoyhtiölle sekä myös rahoitus hoituvat meidän kauttamme.

   

  Autamme sinua myös sähkönkulutuksesi ohjaamisessa aurinkopaneelien tuoton mukaisesti, jotta saat parhaan hyödyn tuottamastasi sähköstä.

   

   Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa aurinkosähköjärjestelmääsi tai palveluihimme liittyvissä kysymyksissä koko järjestelmän elinkaaren ajan!

   

  Kauttamme hoituvat helposti myös järjestelmän laajennus myöhemmin esimerkiksi lisäpaneeleilla, älytoiminnoilla, tai akustolla.

 3. Suomen olosuhteisiin suunnitellut järjestelmät - vain parhailla komponenteilla

  Laadusta ei tule tinkiä aurinkosähköjärjestelmää valittaessa. Tämän takia olemme valinneet huolellisesti järjestelmän komponentit yhteistyössä suomalaisen aurinkosähkön edelläkävijän Green Energy Finlandin kanssa. Näin varmistamme, että taloosi asennetaan huippuluokan aurinkovoimala, joka on suunniteltu kestämään Suomen vaativat olosuhteet.

   

  Markkinoiden tehokkaimpiin kuuluvien GEF 365 W-aurinkopaneelien tehontuottotakuu on 25 vuotta. Tämä tarkoittaa, että paneelit tuottavat sähköä vähintään 80 %:n teholla vielä 25 vuoden päästä!

   

  Itävaltalaisen Froniuksen Symo-inverttereiden vahva suorituskyky takaa maksimaalisen tehokkuuden ja energiantuotannon – saat parhaan mahdollisen hyödyn aurinkopaneeleistasi. Fronius Symo on jälleen vuonna 2020 valittu markkinoiden parhaaksi invertteriksi yksityiskäytössä.

   

  Kaikki asennukset suoritetaan Suomessa valmistetuilla Orima- ja RAULI-kiinnikkellä, jotka on suunniteltu Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Osoituksena kestävyydestä kaikilla kiinnikkeillämme on poikkeuksellisen pitkä 30 vuoden takuu. 

 4. Tuotannonseuranta puhelimella tai tietokoneella

  Asiakkaanamme saat käyttöösi ainutlaatuisen Tuottaja-palvelumme, joka auttaa sinua saamaan kaiken hyödyn irti aurinkosähköjärjestelmästäsi – nyt ja tulevaisuudessa. Palvelu on käytössäsi koko järjestelmäsi elinkaaren ajan!

   

  Tuottaja-palvelun sisältö:

  GEF Vision™ - älykäs tuotannonseuranta

  Tarjoamme Tuottaja-asiakkaillemme Green Energy Finlandin tuottaman GEF Vision ™ -tuotannoseurantaohjelmiston käyttöön ilman vuosimaksua! Visionin kautta voit tarkastella voimalasi reaaliaikaisia ja historiallisia sähköntuotantotietoja, ja voit hyödyntää tietoja sähkönkulutuksen ohjaamiseen.

   

  Voit seurata sähköntuotantoasi kätevästi Oma Lumo-palvelumme kautta, josta näet myös tuntikohtaiset sähkönkulutus- ja ylituotantotietosi. Lataamalla Vision-sovelluksen puhelimeesi voit seurata järjestelmäsi sähköntuotantoa reaaliaikaisesti missä tahansa!

   

  Vision valvoo voimalasi toimintaa sinun puolestasi, ja mahdollisiin häiriöihin reagoidaan heti. Asiakaspalvelumme voi myös tarvittaessa auttaa tulkitsemaan voimalasi tuotantotietoja. GEF Visioniin on mahdollista lisätä myös älykäs kulutuksen ohjaus sähköntuotannon mukaan. (GEF Vision-vuosimaksu normaalisti alken 40 € / v)

   

  Ylituotannon hyvittäminen

  Tuottaja-palveluun sisältyy ylituotannon hyvittäminen, joka on fiksu tapa hyödyntää paneelien tuottama sähkö silloin kun kohteessasi ei ole tarpeeksi sähkönkulutusta. Me ostamme paneeliesi ylituotannon sähkön pörssihinnalla, ja voit itse päättää, milloin kohdistamme hyvitykset sähkölaskuusi. Voit käyttää hyvitykset silloin kun paneelisi eivät tuota sähköä, esimerkiksi talven korkeampiin sähkölaskuihin. Ylituotannon määrää ja kertyneitä hyvityksiä voit seurata itse Oma Lumo-palvelussamme.

 5. Ammattitaitoinen asennus ja käyttökoulutus

  Ennen asennusta käymme kanssasi läpi kaikki asennukseen liittyvät asiat, sekä sinun toiveesi, joiden perusteella asennus suunnitellaan ja toteutetaan. Serftifioidut asentajamme suorittavat asennukset ammattitaitoisesti ja juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

   

  Asennus kestää tavallisesti yhden päivän, jonka jälkeen asentajamme pitävät sinulle myös käyttökoulutuksen. Koulutus sisältää kaiken mitä sinun tulee tietää aurinkovoimalastasi – turvallisuudesta invertterin toimintaan sekä GEF Vision ™ -sovelluksen käyttöönottoon.

OP Lainalaskuri

Tiesitkö tämän aurinkopaneeleista?

Ilmaista sähköä

Itse tuottamasi sähkö ei maksa sinulle mitään. Paikallisesti tuotettua sähköä ei tarvitse siirtää sähköverkon kautta, joten et myöskään joudu maksamaan sähkönsiirrosta.

 

Pienempi hiilijalanjälki

Aurinkosähkö on täysin päästötön sähkön tuotantomuoto, eikä vapauta epäpuhtauksia, kuten hiilidioksidia, ilmakehään tai veteen – aurinkopaneelien hankkiminen on siis todellinen ekoteko! Ehtymätön ja uusiutuva aurinkovoima on tulevaisuuden energianlähde. Paikallisesti tuotettu energia vähentää myös tarvetta ostaa ulkoista sähköä.

 

Erinomainen sijoitus

Aurinkosähköjärjestelmällä säästät vuosittaisessa sähkölaskussa huomattavia summia! Sijoitetun pääoman vuosittainen ”säästötuotto” on yleensä 6–10 % välillä. Jos sijoitat esim. 10 000 euroa aurinkopaneeleihin, voit saada yli 25 000 euron säästön vuosien kuluessa – aurinkopaneeleilla on 25 vuoden tuotantotakuu! Riskiä sijoituksen arvon menetyksestä ei ole. Sijoittamalla aurinkosähköön säästät siis selkeää rahaa!

Aurinkopaneelit lisäävät kiinteistön omavaraisuusastetta sekä parantavat sen energiatehokkuutta – nostaen samalla kiinteistön arvoa!

 

Loistavaa latausta sähkö- tai hybridiautolle

Onko sinulla sähkö- tai hybridiauto tai oletko aikeissa hankkia sellaisen tulevaisuudessa? Omalla aurinkosähköllä lataat autosi akun täyteen ilmaiseksi! Ps. Meiltä saat myös sähköauton latauslaitteen kotiisi asennettuna.

 

Opas aurinkosähköjärjestelmän ostajalle

Lue Aurinkosähköjärjestelmän ostajan oppaastamme, mitä aurinkosähköjärjestelmää ostaessa kannattaa miettiä. 

Ostajan opas

Artikkelit