• Pidennetty kampanja - hinnat voimassa huhtikuun loppuun saakka!
 • Sähköauton latauslaite lisättävissä kaikkiin paketteihin
 • Älykäs tuotannonseuranta sisältyy paketteihin
 • Joustava rahoitus alkaen 99 €/kk
 • Tilaa paketti nyt ja varaa asennusaikasi tälle keväälle!

360 W All Black -aurinkopaneelipaketit

Hinnat alk. 6 480 € sis. asennus

Tilaa oma aurinkosähköjärjestelmäsi nyt ja tuota sähköä jo tänä keväänä! Uudet tehokkaat 360 W Half Cut -yksikidepaneelimme tuottavat sähköä tehokkaasti harmaammallakin säällä. Kampanjahintoihin sisältyy valitsemasi All Black Premium -aurinkopaneelipaketti automaattisella tuotannonseurannalla ja avaimet käteen -asennuksella omat toiveesi huomioiden. Kampanja on voimassa 30.4.2021 saakka, ja asennukset suoritetaan tilausjärjestyksessä, 31.5.2021 mennessä. Ota yhteyttä jo tänään, sillä kevään asennuskalenteri täyttyy nopeasti!

 

Lataa sähkö- tai hybridiautosi ilmaiseksi aurinkovoimalla! Kaikkiin paketteihin saatavilla Garo GLBDC -latauslaite asennuksineen lisähintaan 1 200 €.

 

Meidän kauttamme voit hankkia paketin myös joustavalla OP-rahoituksella.

 

Tästä takaisin Aurinkopaneelit-sivulle

S-paketti

 • 12 paneelia
 • Nimellisteho: 4,32 kWp
 • Pinta-ala: 22 m²
 • Hinta: 6 480 €

Valitse S-paketti

Sopii pieniin maalämpökohteisiin, joiden vuosikulutus on noin 10 000–15 000 kWh. Aurinkovoiman tehontuotto soveltuu myös hybridiauton lataamiseen (3,7 kW -latausteho) Säästöä kertyy vuodessa n. 3 700 kWh/520 €. Järjestelmän maksimitehontuotto on n. 3,9 kW.

Pakettiin sisältyy Fronius Symo 3.7-3-S -invertteri, sekä GEF Vision™ -tuotannonseurantaohjelmisto*.

Hinta sisältää järjestelmän avaimet käteen -asennuksen omat toiveesi huomioiden.

Garo GLBDC -latauslaite asennuksineen järjestelmän yhteydessä hankittuna + 1 200 €.

M-paketti

 • 16 paneelia
 • Nimellisteho: 5,76 kWp
 • Pinta-ala: 30 m²
 • Hinta: 7 690 €

Valitse M-paketti

Sopii sähkölämmitteisiin kohteisiin, joiden vuosikulutus on 16 000–20 000 kWh. Tuotettua sähköä voidaan ohjata myös lämminvesivaraajaan erillisellä aikaohjausreleellä (+199 €). Säästöä kertyy vuodessa n. 4 900 kWh/670 €. Järjestelmän maksimitehontuotto on n. 5,2 kW.

Pakettiin sisältyy Fronius Symo 5.0-3-M -invetteri, jolla järjestelmä voidaan asentaa myös kahdelle lappeelle (esim. itä-länsi) sekä GEF Vision™ -tuotannonseurantaohjelmisto*.

Hinta sisältää järjestelmän avaimet käteen -asennuksen omat toiveesi huomioiden.

Garo GLBDC -latauslaite asennuksineen järjestelmän yhteydessä hankittuna + 1 200 €.

L-paketti

 • 20 paneelia
 • Nimellisteho: 7,20 kWp
 • Pinta-ala: 37 m²
 • Hinta: 9 200 €

Valitse L-paketti

Sopii maalämpökohteisiin, joiden vuosikulutus on 18 000–24 000 kWh tai kohteisiin, joissa ladataan täyssähköautoa. Säästöä kertyy vuodessa n. 6 300 kWh/882 €. Järjestelmän maksimitehontuotto on n. 6,2 kW.

Pakettiin sisältyy Fronius Symo 7.0-3-M -invertteri, joka mahdollistaa asennuksen myös kahdelle lappeelle (esim. itä-länsi) sekä GEF Vision™ -tuotannonseurantaohjelmisto*. 

Hinta sisältää järjestelmän avaimet käteen -asennuksen omat toiveesi huomioiden.

Garo GLBDC-latauslaite asennuksineen järjestelmän yhteydessä hankittuna + 1 200 €.

XL-paketti

 • 24 paneelia
 • Nimelliseho: 8,64 kWp
 • Pinta-ala: 63 m²
 • Hinta: 10 480 €

Valitse XL-paketti

Sopii suuremman kulutuksen kohteisiin ja täyssähköauton lataamiseen aurinkovoimalla. Säästöä kertyy vuodessa n. 7 500 kWh/1 050 €. Järjestelmän maksimitehontuotto on n. 7,4 kW.

Pakettiin sisältyy Fronius Symo 10.0-3-M -invertteri, joka mahdollistaa asennuksen myös kahdelle lappeelle (esim. itä-länsi) sekä GEF Vision™ -tuotannonseurantaohjelmisto*.

Hinta sisältää järjestelmän avaimet käteen -asennuksen omat toiveesi huomioiden.

Garo GLBDC -latauslaite asennuksineen järjestelmän yhteydessä hankittuna + 1 200 €.

Garo GLBDC -latauslaite

+ 1 200 € järjestelmän kanssa hankittuna, sis. asennus

 • Kaikkien täyssähkö- ja hybridiautojen lataamiseen
 • Latausteho säädettävissä 3,6 ja 22 kW välillä
 • Kiinteä Type 2 -latauskaapeli
 • DC-tasavirtavalvonta ja A-tyypin vikavirtasuojaus
 • Saatavilla dynaaminen kuormanohjaus ja etähallinta

Hanki aurinkosähköjärjestelmä helposti ja yksinkertaisesti

 1. Valitse kohteeseesi sopiva paketti.
 2. Jätä tarvittavat tiedot meille. Saat samalla tarjouksen myös rahoituksesta.
 3. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja varmistaa kanssasi järjestelmän sopivuuden kohteeseen. Samalla voitte sopia asennuksen ajankohdan.
 4. Järjestelmä asennetaan sinulle käyttövalmiiksi. Hoidamme myös tarvittavat ilmoitukset ja paperityöt puolestasi.
 5. Kun voimala on asennettu, teemme ilmoituksen siirtoyhtiöllesi, jonka jälkeen voit kytkeä järjestelmän päälle tuottamaan sähköä! 

Kaikki palvelumme ovat käytössäsi koko järjestelmän elinkaaren ajan.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä tai kaipaat apua oikean paketin valitsemisessa, ota meihin yhteyttä! Me autamme mielellämme. 

5 syytä valita Lumo Energian aurinkopaneelit

 1. Kattava palvelukokonaisuus

  Tarjoamme sinulle toimivan ja luotettavan palvelukokonaisuuden. Palvelumme ovat käytössäsi koko aurinkosähköjärjestelmän elinkaaren ajan – suunnittelusta asennukseen, toiminnan seurantaan ja ylituotannon hyvittämiseen. Kaikki takuu- ja huoltoasiat, mahdolliset lupa-asiat ja ilmoitukset verkkoyhtiölle sekä myös rahoitus hoituvat meidän kauttamme. 

   

  Autamme sinua myös sähkönkulutuksesi ohjaamisessa aurinkopaneelien tuoton mukaisesti, jotta saat parhaan hyödyn tuottamastasi sähköstä.

   

  Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa aurinkosähköjärjestelmääsi tai palveluihimme liittyvissä kysymyksissä koko järjestelmän elinkaaren ajan!

 2. Markkinoiden parhaat komponentit

  Laadusta ei tule tinkiä aurinkosähköjärjestelmää valittaessa. Tämän takia olemme valinneet huolellisesti järjestelmän komponentit yhteistyössä suomalaisen aurinkosähkön edelläkävijän Green Energy Finlandin kanssa. Näin varmistamme, että taloosi asennetaan huippuluokan aurinkovoimala, joka on suunniteltu kestämään Suomen vaativat olosuhteet.

   

  GEF-aurinkopaneelien tehontuottotakuu on 25 vuotta. Tämä tarkoittaa, että paneelit tuottavat sähköä vähintään 80 %:n teholla vielä 25 vuoden päästä!

   

  Kaikki asennukset suoritetaan Suomessa valmistetuilla RAULI-kiinnikkeillä, jotka on suunniteltu Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Osoituksena kestävyydestä kiinnikkeillä on poikkeuksellisen pitkä 30 vuoden takuu.

   

  Itävaltalaisen Froniuksen Symo-inverttereiden vahva suorituskyky takaa maksimaalisen tehokkuuden ja energiantuotannon – saat parhaan mahdollisen hyödyn aurinkopaneeleistasi.

 3. Hyödyllinen Lumo Energian Tuottaja-sopimus

  Tarjoamme aurinkopaneeliasiakkaillemme erityisen Tuottaja-sopimuksen, joka on fiksu tapa hyödyntää paneelien tuottama sähkö silloin kun kohteessasi ei ole tarpeeksi sähkönkulutusta. Me ostamme paneeliesi ylituotannon sähkön pörssihinnalla, ja voit itse päättää, milloin kohdistat maksamamme hyvitykset sähkölaskuusi. Voit käyttää hyvitykset silloin kun paneelisi eivät tuota sähköä, esimerkiksi talven korkeampiin sähkölaskuihin. Ylituotannon määrää voit seurata itse asiakastililtäsi. 

   

  Sopimukseen kuuluu myös kiinteä sähkön hinta hintatakuulla, jolla varmistat, että hintasi ostosähkölle on aina mahdollisimman edullinen! 

 4. Kotimainen GEF Vision ™ -sovellus

  Green Energy Finlandin tuottaman GEF Vision ™ -sovelluksen avulla voit varmistaa, että saat kaiken hyödyn irti järjestelmästäsi. Visionin avulla näet, milloin paneelisi tuottavat eniten sähköä, ja voit hyödyntää tietoja sähkönkulutuksen ohjaamisessa. Lataa sovellus puhelimeesi, niin voit seurata järjestelmäsi sähköntuotantoa reaaliaikaisesti missä tahansa! 

   

  Vision valvoo voimalasi toimintaa sinun puolestasi, ja mahdollisiin häiriöihin reagoidaan heti. Lisäksi saat meiltä vuosittain kattavan raportin aurinkopaneeliesi tuottamasta sähköstä, omakäyttöasteestasi sekä ylituotannosta. GEF Visionia kehitetään jatkuvasti vastaamaan energiamurroksen tarpeisiin, ja Lumo Energian asiakkaana kaikki sovelluksen päivitykset ovat sinulle maksuttomia ja automaattisia.

 5. Ammattitaitoinen asennus ja käyttökoulutus

  Serftifioidut asentajamme ovat alan ammattilaisia, joilla on monien vuosien kokemus aurinkopaneeliasennuksista. Voit luottaa siihen, että asennus suoritetaan ammattimaisesti ja juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

   

  Asiantuntevat asentajamme pitävät sinulle myös käyttökoulutuksen, kun aurinkosähköjärjestelmä on asennettu. Koulutus sisältää kaiken mitä sinun tulee tietää aurinkovoimalastasi – turvallisuudesta invertterin toimintaan sekä GEF Vision ™ -sovelluksen käyttöönottoon. 

*Kampanjahinnat voimassa 30.4.2021 saakka. Kampanja ei voimassa seuraavilla alueilla: Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Lappi, Ahvenanmaa. Pakettien hinnat ovat kiinteät harjakattoasennuksille yhdelle lappeelle katon tyypistä riippumatta (pl. mineriittikatto). Hinnat sisältävät kokonaispalvelumme.
 
Latauslaiteasennus seinäasennuksena, yksivaiheisena, sis. kaapelin 10 m matkalle sähkökeskukselta laitteelle. Asennus 3-vaiheisena + 200 €, sis. ALV 24 %. 

Kiinnostaako aurinkosähkö, mutta kaipaat vielä lisätietoa?

Artikkeleistamme löydät paljon hyödyllistä infoa aurinkosähköjärjestelmästä ja aurinkosähkön hyödyntämisestä!

Artikkelit