Arvonnan säännöt

Kalevan kisojen lippuarvonnan säännöt

 

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Lumo Energia Oyj, Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki (myöhemmin "Järjestäjä").

 

2. Osallistuminen

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki 1.4.2021 ja 30.4.2021 välisenä aikana Järjestäjän kanssa sähkösopimuksen solmineet asiakkaat.

Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

 

3. Palkinnot

Palkintona on neljä (4) lippupakettia vuoden 2021 Kalevan kisoihin. Jokaisessa lippupaketissa on kaksi (2) lippua. Liput oikeuttavat pääsyn Kalevan kisoihin 2021 jokaisena kisapäivänä. Kisat järjestetään Tampereella 26.–29.8.2021.

 

4. Voittajien valinta ja julkistus

Järjestäjä arpoo voittajat. Arvonta suoritetaan viikolla 18. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan 2 viikon sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

Palkinnon vastaanottaminen on vapaaehtoista. Mikäli voittaja kieltäytyy palkinnosta, arvomme tilalle uuden voittajan.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Sama henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon.

Voittajien nimet voidaan julkaista myös Järjestäjän verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja markkinointimateriaaleissa.

 

5. Rekisteritiedot

Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme.

 

6. Muut ehdot

Hyväksyttyään palkinnon vastaanottamisen palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon käyttämiseen liittyvistä kustannuksista. Hyväksyttyään palkinnon vastaanottamisen palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Mikäli arvontaan liittyvistä promootiomateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

 

 

 

Iphone-arvonnan säännöt

 

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Lumo Energia Oyj, Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki (myöhemmin "Järjestäjä").

 

2. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua Järjestäjän asiakkaat. Arvontaan osallistuminen edellyttää asiakaskyselyyn vastaamista Oma Lumo -palvelussa. Arvontaan voi osallistua 16.5.2021 saakka.

Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

 

3. Palkinnot

Palkintona on yksi (1) iPhone 12 Pro 256 Gt. Puhelimen arvon on 1 299 €.

 

4. Voittajien valinta ja julkistus

Järjestäjä arpoo voittajan. Arvonta suoritetaan viikolla 20. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan 2 viikon sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan.

Voittajan nimi voidaan julkaista myös Järjestäjän verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja markkinointimateriaaleissa.

 

5. Rekisteritiedot

Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme.

 

6. Muut ehdot

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista.

Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Mikäli arvontaan liittyvistä promootiomateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, Järjestäjä ei ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Lumo Energia x Maria Huntington – Kohti olympialaisia

Tee ainutlaatuinen sähkösopimus ja hyppää Maria Huntingtonin matkaan kohti olympialaisia! Vuoden määräaikaisella sopimuksella tuet Huntingtonin urheilu-uraa ja Huntington Akatemian toimintaa yhdessä Lumo Energian kanssa.

 

  • 5,98 snt/kWh + 3,40 €/kk
  • 100 % EKOenergia-merkittyä tuulivoimaa
  • Saat terveiset Marialta kuukausittain

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]