EKOenergia - Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioima sähkösopimus

EKOenergia-merkki on ainoa laajalti tunnettu kansainvälinen ympäristömerkki sähkölle.

EKOenergia on uusiutuvista energialähteistä tuotettua sähköä, joka täyttää EKOenergiaverkoston asettamat kestävyyskriteerit.

Tuuli-, aurinko- ja geotermiselle energialle on asetettu maantieteelliset kriteerit. Vesivoima voidaan myydä EKOenergiana ainoastaan jos se on peräisin EKOenergian hallituksen hyväksymästä voimalaitoksesta.

Jokaista myytyä EKOenergia-megawattituntia kohden lahjoitetaan vähintään 10 eurosenttiä EKOenergian Ilmastorahastoon. Näillä sijoituksilla rahoitetaan ilmastoprojekteja, jotka eivät olisi toteutuneet ilman lahjoituksia.

EKOenergia on valinta sinulle, joka haluat tehdä ympäristö- ja luontoystävällisen valinnan ja edistää puhtaamman energian tuottamista sekä tukea luonnonsuojelua.

Keskimäärin puhtaampi energia on vain 2% kalliimpaa kuin sekasähkö, kerrostalokolmion keskikulutuksella EKOenergian lisämaksu on alle 2 € kuukaudessa. (Vuosikulutus 3000 kWh).

EKOenergian tukeminen on myös selvä viesti päättäjille siitä minkälaista sähköä meidän pitäisi tuottaa ja kuinka tärkeä puhdas ympäristö on. Kaikkiaan 90% ilmansaasteista aiheutuu fossiilisten polttoaineiden käytöstä.

Valitse EKOenergia sähkön alkuperäksi tuotteen tilauslomakkeella!

Kaikkiin sopimuksiin
vain 0.62 snt/kWh*

*kerrostaloasunnossa lisäkulu on noin 1-2 €/kk

Tuotteemme