Lumo Energia

EKOenergia-tuulivoimaa kaikkiin sähkösopimuksiin

Tee ympäristölle hyvä sähkösopimus, ja valitse sopimuksesi alkuperäksi EKOenergia-merkitty tuulivoima. EKOenergia on yksi helpoimmista tavoista hidastaa ilmastonmuutosta ja edistää ympäristönsuojelua.

Valitse EKOenergia sähkön alkuperäksi sopimuksen tilauslomakkeella. Jos sinulla on jo Lumo Energian sähkösopimus ja haluaisit vaihtaa sopimuksesi alkuperän, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikä EKOenergia?

Suomen luonnonsuojeluliiton lanseeraama EKOenergia on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon ympäristömerkki, joka voidaan myöntää uusiutuvalle energialle.

Mikä tahansa uusiutuva energia ei kuitenkaan voi saada EKOenergia-merkkiä, vaan energian tulee täyttää EKOenergia-verkoston ympäristöjärjestöjen hyväksymät kestävyyskriteerit.

Tuulivoima voidaan myydä EKOenergiana vain, jos tuotantolaitokset on sijoitettu suojeltujen luontokohteiden ja tärkeiden lintualueiden ulkopuolelle.

Kaikkiin sopimuksiin vain
+ 1,39 snt/kWh*

*kerrostaloasunnossa lisäkulu on noin 2–3 €/kk

Miksi valita EKOenergia?

 

Helppo ja edullinen ilmastoteko

Hankit sähkösi ihan samalla tavalla kuin ennenkin, mutta nyt se on mahdollisimman ympäristöystävällistä. Kerrostalokolmion keskikulutuksella EKOenergia maksaa vain noin 2,5 euroa kuukaudessa.

 

 Tuet päästötöntä sähköntuotantoa

Mitä enemmän alkuperäsertifioitua sähköä ostetaan, sitä enemmän sitä tuotetaan. Tulevaisuuden kannalta on tärkeää, että yhä useampi valitsee fossiilittomat energialähteet.

 

 Mahdollistat ympäristöhankkeita 

EKOenergia rahoittaa uusiutuvan energian hankkeita ja virtavesien kunnostusta. Käyttämällä EKOenergiaa olet mukana mahdollistamassa näitä projekteja.

Lue lisää EKOenergiasta ja ympäristöhankkeista

Lisää EKOenergiasta sekä Ilmastorahaston ja Virtavesirahaston mahdollistamista hankkeista voit lukea EKOenergian verkkosivuilta.

Siirry EKOenergian verkkosivuille

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–17.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Usein kysytyt kysymykset

Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.