Lumo Energia ja Shelter Gameroom yhteistyöhön

Lumo Energia aloittaa yhteistyön Shelter Gameroomin kanssa. Shelter Gameroom on Suomen suurin esports-pelitila, ja se tarjoaa loistavat puitteet PC-, video- ja mobiilipelaamiselle, turnauksille, kilpailujen striimaamiselle ja monenlaisille yksityistilaisuuksille, kuten syntymäpäiväjuhlille. Helsingin Kaisaniemessä sijaitsevaan Shelteriin ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja tasoiset pelaajat.

– On mahtavaa, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Shelterin kanssa, sanoo Lumo Energian toimitusjohtaja Otto Savasti.

– On aina hienoa olla mukana luomassa jotain uniikkia. Me uskomme aidosti Shelterin konseptiin, Savasti jatkaa.

Shelter Gameroom onkin Savastille ja muille pelaamisesta kiinnostuneille lumolaisille tuttu paikka. Syksyllä 2019 työporukka kasasi joukkueen Kanaliigaan, ja osa porukasta sekä treenasi että kävi pelaamassa pelit Shelterissä.

– Shelter tarjoaa huippuvälineet kaikille pelaamisesta kiinnostuneille helposti ja kohtuulliseen hintaan, mikä on hieno juttu.

Rahanarvoisia etuja pelaajille

Kahden kasvavan ja ketterän yrityksen yhteistyön hedelmänä syntyi etu, joka ilahduttaa pelaamisesta kiinnostuneita.

Kaikki Lumo Energialle sähkösopimuksen tehneet asiakkaat saavat Shelter Elite -kuukausikortista –50 %. Elite-kortilla pääsee pelaamaan Shelterissä rajattomasti 30 päivän ajan. Lisäksi Elite-kortin ostaneet saavat vaihtuvia tarjouksia ja alennusta Privahuone- ja Syntymäpäivä-varauksista.

Vaihtamalla edullisempaan sähkösopimukseen säästää nyt siis paitsi sähkön hinnassa myös pelaamisessa. Saadaksesi Shelter Elite -edun syötä sähkösopimuksen tilauslomakkeeseen kampanjakoodi Shelter.

Shelter Gameroom sijaitsee Redin viihdemaailmassa kauppakeskuksen 3. kerroksessa osoitteessa Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki.

Shelterissä pääset pelaamaan ma–to klo 16–22, pe klo 16–24 ja la klo 14–24. Sunnuntaisin pelitila on auki varauksesta.

Seuraa Shelter Gameroomia Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä

Sopimuksemme

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]