Lumo Energia x Maria Huntington – Kohti olympialaisia

 

Solmi ainutlaatuinen sähkösopimus ja hyppää seitsenottelija Maria Huntingtonin matkaan. Vuonna 2019 maailmantilastossa sijalle 11 sijoittunut Huntington on matkalla kohti Tokion kesäolympialaisia, ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tälle matkalle.

 

Sopimuksella tuet konkreettisesti Maria Huntingtonia ja olet mukana tekemässä hyvää. Huntington-sähkösopimuksen solmineet asiakkaat saavat kerran kuukaudessa terveiset Marialta ja kuulevat, miten olympialaisiin valmistautuminen etenee.

 

Jokaisella sähkösopimuksella tuetaan Marian lisäksi Huntington Akatemian toimintaa. Huntington Akatemia avustaa vähävaraisten nuorten harrastustoimintaa maksamalla heidän kausimaksujaan.

 

Hyväntekeväisyys ja etenkin vähävaraisten perheiden lasten urheilumahdollisuudet ovat lähellä Marian sydäntä. Hän on kertonut julkisuudessa kasvaneensa vähävaraisessa perheessä eikä olisi itse voinut urheilla ilman ulkopuolisten tukea. Huntington Akatemia sai alkunsa halusta tukea samassa tilanteessa olevia perheitä ja heidän lastensa urheilua. Myös me Lumolla olemme ilolla mukana tukemassa Akatemian toimintaa.

Huntington-sähkösopimus

  • 1 v määräaikainen
  • 5,98 snt/kWh + 3,40 €/kk
  • 100 % EKOenergia-merkittyä tuulivoimaa
  • Saat terveiset Marialta kuukausittain
  • Tuet huippu-urheilua ja Huntington Akatemian toimintaa

Tee sopimus

100 % EKOenergiaa

Lumo Energian myymä EKOenergia on tuulivoimaa, joka voidaan tuottaa vain sellaisissa tuotantolaitoksissa, jotka on sijoitettu suojeltujen luontokohteiden ja tärkeiden lintualueiden ulkopuolelle. Jokaista myytyä EKOenergia-megawattituntia kohden lahjoitetaan vähintään 10 senttiä EKOenergian Ilmastorahastoon.

Sopimuksen hinnat sis. alv. 24 %. Tariffi: yleissähkö. Tutustu tarkemmin myyntiehtoihin.

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella vaihtoehto Olen muuttamassa tähän osoitteeseen. Jos haluat sopimuksesi alkavan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, ilmoita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen Lisätietoja-kenttään, ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden kuluttua. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]