”Pian kaadetaan viimenen puu josta
taitetaan viimenen puunoksa
vihonviimesen kuulosta
tarvitaan asenneilmastonmuutosta

San. Karri Miettinen, 41 v / Säv. Tero Roininen, 38 v

 

Samaa mieltä, haluan vaihtaa tuulivoimaan!

Ekosanoista ekotekoihin! Osallistu yhteisiin ympäristötalkoisiin ja vaihda sähkösi 100 % ekologiseen tuulivoimaan nyt. Sähkösopimuksen tekeminen vie keskimäärin alle 3 minuuttia.

Valitse kotiisi Hyvä, Lumo Energian ja Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelema, markkinoiden vastuullisin sähkösopimus. Lumo Energia Hyvä täyttää yli 40 ympäristöjärjestön hyväksymät kestävyyskriteerit uusiutuvalle energialle.

Hyvä on myös hinnaltaan hyvä. Maksat mielenrauhasta 6,50 senttiä kilowattitunnilta + 2,9 €/kk, joka keskiverto kerrostaloasunnossa (3 000 kWh/vuosi) tarkoittaa vain 60 senttiä päivässä. Kuudellakymmenellä sentillä ei saa edes pahvikupillista kahvia, mutta konkreettisen ympäristöteon ei tarvitse sen enempää maksaa.

Osa myyntituotosta sijoitetaan uusiutuvan energian lisätuotantoa tukevaan ilmastorahastoon.

Sen lisäksi, että tiedät käyttäväsi aidosti ekologista energiaa, tiedät myös tukevasi ympäristötyötä sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Tilaa Hyvä nyt!

Hyvä sähkö, ole hyvä

Lumo Energia Hyvä

  • 100 % ekologista tuulivoimaa
  • kiinteä hinta 24 kuukauden ajan
  • markkinoiden vastuullisin sähkösopimus

Usein kysyttyä Hyvästä

Miksi vaihtaisin sertifioituun tuulivoimaan?

Sertifioitu tuulivoima on puhdasta ja turvallista. Se ei jätä päästöjä ilmaan, veteen tai maahan. Tämän tuulivoiman tuotanto on myös sijoitettu suojeltujen luontokohteiden ja tärkeiden lintualueiden ulkopuolelle. Lumo Energia Hyvän avulla voit helposti tehdä arvojesi mukaisen valinnan.

Rasittaako tuulivoima muuten ympäristöä?

Tuulivoima tuottaa 3–9 kuukaudessa enemmän energiaa, kuin tuulivoimalan valmistukseen, kuljetukseen, pystytykseen ja purkuun kuluu.

Miten Paleface ja Tero Roininen liittyvät Lumo Energiaan?

Tero Roininen ja Karri Miettinen ovat tosiaan tehneet vielä julkaisemattoman ilmastonmuutosta jarruttavan kappaleen ja me Lumolla puolestaan olemme sitoutuneet ohjaamaan ympäristöjalanjäljestään kiinnostuneet edelleen EKOenergian piiriin. Nyt tarvitaan asenneilmastonmuutosta jotta musiikki soi vielä tulevillekin sukupolville. Lisää hyvää on tulossa, kun valitset tämän sähkösopimuksen ;)

Onko tuulivoima niin hyvää, kuin Ultra Bran kappaleessa annetaan ymmärtää?

Noh, varmaa on ainakin, että:
  1. Tuulivoima on edullinen ja ehtymätön raaka-aine, jossa ei ole juuri muuttuvia kustannuksia. Siksi tämä sähkösopimus ei myöskään altistu hinnanmuutospaineille.
  2. Tuulivoima työllistää eri alojen kotimaisia ammattilaisia. Tuulivoimaan liittyvän hankekehityksen lisäksi Suomessa tehdään hyvää komponenttivalmistusta ja vientiä. Myös kunnat saavat tuulivoimasta investointeja ja verohyötyjä.

Mitä EKOenergia-sertifiointi tarkoittaa?

EKOenergia on Suomen luonnonsuojeluliiton kansainvälinen, voittoatavoittelematon ympäristömerkki uusiutuvalle energialle. EKOenergian valitseminen on vaivaton tapa varmistua siitä, että käytät kestävästi tuotettua uusiutuvaa energiaa.

Millaisiin kohteisiin Lumo Energia Hyvä on mahdollista saada?

Hyvä on mahdollista tilata mihin tahansa Suomessa sijaitsevaan kiinteistöön johon sähkösopimuksen voi valita.

Haluan vaihtaa tähän Hyvään sähkösopimuksen, miten toimin?

Sähkösopimuksen vaihtaminen on helppoa, siihen menee keskimäärin alle 3 minuuttia. Täytä vain tilauslomake, niin me hoidamme loput. Voit halutessasi tehdä tilauksen myös puhelimitse, soittamalla meille numeroon 09 4272 0444. Tavoitat meidät aina arkisin klo 09–18.

Ja kuka te olittekaan, Lumo Energia?

Me olemme 2015 perustettu vallilalainen sähköyhtiö, jonka Suomen luontoa rakastavat nuoret yrittäjät Samuli ja Otto perustivat vastavoimaksi ikäville kunnallismonopoleille sekä hiilivoimaan sotkeutuneille energiajäteille. Lumo Energia on ihmisen kokoinen sähköyhtiö jonka huomio on uusiutuvassa ja luontoa kunnioittavassa energiassa. Tekstaa tai soita meille ja jutellaan!

Hyvä on ekologinen sähkösopimus jolla kannat kortesi helposti yhteiseen ympäristökekoon. Ole hyvä!

Tilaa Hyvä!

Tilauksen tekemiseen menee keskimäärin alle 3 minuuttia.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi