Lumo Energia

Tee iisi ilmastoteko

Solmi sähkösopimus, joka pitää ympäristöstä huolta. Valitse ympäristöystävällisesti tuotettu EKOenergia-tuulivoima.

Tutustu sopimuksiin

EKOenergia pitää huolta ympäristöstä

Tee ympäristölle hyvä sähkösopimus, ja valitse sopimuksesi alkuperäksi EKOenergia-merkitty tuulivoima. Se on yksi helpoimmista tavoista hidastaa ilmastonmuutosta ja edistää ympäristönsuojelua. EKOenergia on Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelema alkuperä. EKOenergia-merkittyä tuulivoimaa voidaan tuottaa vain sellaisissa voimaloissa, jotka sijaitsevat suojeltujen luontokohteiden ja tärkeiden lintualueiden ulkopuolella.

Miksi valita EKOenergia?

 

Helppo ja edullinen ilmastoteko

Hankit sähkösi ihan samalla tavalla kuin ennenkin, mutta nyt se on mahdollisimman ympäristöystävällistä. Kerrostalokolmion keskikulutuksella EKOenergia maksaa vain noin 2,5 euroa kuukaudessa.

 

 Tuet päästötöntä sähköntuotantoa

Mitä enemmän alkuperäsertifioitua sähköä ostetaan, sitä enemmän sitä tuotetaan. Tulevaisuuden kannalta on tärkeää, että yhä useampi valitsee fossiilittomat energialähteet.

 

 Mahdollistat ympäristöhankkeita 

EKOenergia rahoittaa uusiutuvan energian hankkeita ja virtavesien kunnostusta. Käyttämällä EKOenergiaa olet mukana mahdollistamassa näitä projekteja.

EKOenergia on kansainvälinen voittoa tavoittelematon ympäristömerkki, joka voidaan myöntää uusiutuvalle energialle. Energian tulee täyttää EKOenergia-verkoston ympäristöjärjestöjen hyväksymät kestävyyskriteerit. Lue lisää EKOenergian verkkosivuilta.

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva sähköyhtiö. Jo 60 000 suomalaista kotia ja yritystä saa meiltä virtaa. Asiakkaistamme 83,2 % suosittelisi meitä tuttavalleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.