Lumo Energia

Sponssaa sähköllä

Käytä koodia LIIGA, kun teet sähkösopimuksen ja olet mukana tukemassa nuorten urheilua.

Tutustu sopimuksiin

Lumo Energia x Kansallinen Liiga

Virtaa pelikentille! Lumo Energia on jalkapallon naisten pääsarjan Kansallisen Liigan yhteistyökumppani. Kumppanuutemme rakentuu yhteisten arvojen ympärille: tasa-arvo ja kestävä kehitys ovat keskeinen osa meidän ja Kansallisen Liigan toimintaa. Yhteistyön pelaajalähettiläänä toimii PK-35 Vantaan keskikenttäpelaaja Wilma Forsblom.

Tee sähkösopimus ja käytä koodia LIIGA

Kumppanuudella haluamme myös tukea yhteistä hyvää. Siinä myös sinä voit olla mukana! Käytä sähkösopimusta tehdessäsi koodia LIIGA, ja me lahjoitamme 5 euroa Jalkapallo-Säätiön Pertti Alaja -rahastoon. Rahastosta tuetaan vähävaraisten ja syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsaltoimintaa. Syötä koodi sähkösopimuksen tilauslomakkeen lopussa olevaan Kampanjakoodi-kenttään.

"Jokaisella nuorella pitäisi olla mahdollisuus harrastaa. Yhdessä Lumo Energian kanssa pidetään huolta siitä. Muista käyttää koodia LIIGA, kun teet uuden sähkösopparin Lumolle! Voi olla, että olet mukana tukemassa seuraavan ammattilaisjalkapalloilijan alkutaivalta.”

– Wilma Forsblom, PK-35 Vantaa

Seuraa yhteistyön käänteitä somessa

Muista seurata meitä Instagramissa @lumoenergia, niin saat tietää ensimmäisten joukossa, mitä yhteistyön merkeissä tapahtuu!

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva sähköyhtiö. Jo
60 000 kotia saa meiltä virtaa.

Asiakkaistamme 97 % suosittelisi meitä tuttavalleen. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

Arkisin ma-pe klo 9-18
09 4272 0444
Sähköpostitse
[email protected]
Löydät myös vastauksia usein kysytyt kysymykset sivulta.