Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Tervetuloa tutustumaan yrityksemme ja asiakaspalvelumme toimintaan. Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Yli 45 000 suomalaista on jo valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.
 

Katso avoimet työpaikat ja tiimiesittely

Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme

Kuuntelemalla käyttäjien mielipiteitä sähkösopimuksistamme ja palvelustamme voimme kehittää toimintaamme vastaamaan asiakkaiden toiveita ja arvoja. Kymmenet tuhannet suomalaiset kuluttajat sekä yritykset ovat valinneet sähköyhtiökseen Lumo Energian. Vallilassa sijaitseva toimistomme palvelee asiakkaita osaavan ja motivoituneen tiimin voimalla, johon kuuluu jo toista kymmentä henkilöä.

Ota rohkeasti yhteyttä, anna palautetta tai kerro sähkötarpeistasi

Tulokset perustuvat tuhansien kuluttajien antamiin palautteisiin, tutkimuksemme kattaa noin 10 % kaikista asiakaskontakteistamme.

  • Asiakaskyselyymme on vastannut yli 3 200 sähköasiakasta
  • Asiakaspalveluamme on arvioinut yli 1 500 meihin yhteydessä ollutta kuluttajaa
  • Tämä sivu on päivitetty tammikuussa 2020

"Meillä porukka tulee tosi hyvin toimeen keskenään ja meininki on rentoa, mikä johtuu varmasti siitä, että työt hoidetaan yhdessä todella hyvin. Koko porukka tukee toisiaan, ja hyvä yhteishenki vie meitä eteenpäin.”

– Esa, asiakaspalvelu

"Lumolla on tiivis ja hengeltään tosi hyvä työyhteisö. On palkitsevaa olla mukana luomassa ainutlaatuista kasvutarinaa ja nähdä oman työn vaikutukset päivittäin. Pienessä tiimissä saa olla aktiivisesti mukana yrityksen ja oman työn kehittämisessä.”

– Sonja, asiakaspalvelu

Tuotteemme

Sähkösopimus ilman perusmaksua

Valitse mielenrauha kiinteällä kilowattituntihinnalla. Tämä sopimus sopii kaikkiin kohteisiin.

  • 12 kk määräaikainen sopimus
  • Kiinteä kWh-hinta 4,38 snt
  • Ei perusmaksua
Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–17.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]