Ihmisen kokoinen sähköyhtiö työnantajana

Olemme moderni ja dynaaminen yritys yhdellä tulevaisuuden merkittävimmistä toimialoista. Sähköä ei tulisi enää tuottaa polttamalla fossiilisia raaka-aineita, eikä sähköyhtiön tarvitse olla kasvoton suuryritys.

Asiakkaamme ja työntekijämme ovat toimintamme tärkein voimavara, josta me haluamme pitää huolta, yhdessä elinympäristömme kanssa. Lupauksemme on olla "ihmisen kokoinen" sähköyhtiö myös työntekijöillemme.

Haluamme tarjota kaikille suomalaisille edullista, helposti saatavilla olevaa uusiutuvista energialähteistä tuotettua sähköä. Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaamme, tarjota lisäarvoa asiakkaillemme ja luoda uusia tuotteita, jotka vastaavat modernin kuluttajan tarpeisiin.

Töihin Lumo Energialle

Haluatko sinä olla mukana luomassa tulevaisuuden sähköyhtiötä? Lumo Energialla pääset suoraan mukaan kasvavan yrityksen dynaamiseen toimintamalliin, sekä uusiutuvan energian toimialan ainutlaatuiseen kasvutarinaan.

Kolmen viimeisen vuoden aikana jo yli 40 000 suomalaista yritystä ja yksityistaloutta on valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian. Me uskomme vahvasti uusiutuvaan energiaan, uuteen teknologiaan sekä asiakaspalveluun, sillä jokainen asiakkaamme on yksilö, jonka arkea me haluamme parantaa.

Liity tiiviiseen, yhteisellä arvopohjalla varustettuun tiimiin ja valjasta oma osaamisesi sekä energiasi kehittämään parempaa tulevaisuutta energia-alalla!

Tarjoamme reilun palkitsemisen, kannustavan työilmapiirin, vakaat työolosuhteet ja tietenkin toimivat puitteet nauttia työn tekemisestä.

Tutustu Lumon tarinaan ja avainhenkilöihin

Tervetuloa Lumolle

Mitä työntekijät kertovat?

“Lumolla on tiivis ja hengeltään tosi hyvä työyhteisö. On palkitsevaa olla mukana luomassa ainutlaatuista kasvutarinaa ja nähdä oman työn vaikutukset päivittäin. Pienessä tiimissä saa olla aktiivisesti mukana yrityksen ja oman työn kehittämisessä.”

-Sonja, Asiakaspalvelu

"Meillä porukka tulee tosi hyvin toimeen keskenään ja meininki on rentoa, mikä johtuu varmasti siitä että työt hoidetaan yhdessä todella hyvin. Koko porukka tukee toisiaan ja hyvä yhteishenki vie meitä eteenpäin.”

-Esa, Asiakaspalvelu

Avoimet työpaikat

Palveluneuvoja

Etsimme Lumo Energialle palveluneuvojaa puhelinvaihteeseen sekä digitaalisissa asiointikanavissa tapahtuvaan asiakaspalveluun.

Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu myyntihenkinen asiakaspalvelija. Olet vastuuntuntoinen, täsmällinen, oma-aloitteinen ja ystävällinen eikä hymysi hyydy edes pienen paineen alla. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä, myyntityöstä sekä energia-alasta luetaan eduksi.

Työskentelypisteesi sijaitsee Lumo Energian toimitiloissa Helsingin Vallilassa.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla osoitteesta: rekry@lumoenergia.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluottelineen osoiteeseen: rekry@lumoenergia.fi

Toimi nopeasti, paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Myyntihenkinen asiakaspalvelija

Etsimme Lumo Energialle myyjää ulospäin suuntautuvaan asiakaskommunikointiin.

Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu myyntihenkinen asiakaspalvelija, joka ei pelkää puhelintyötä. Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen ja nautit myyntityöstä. Myynnillisten tehtävien lisäksi toimenkuvaan liittyy asiakaspalvelua tukevia tehtäviä. Aikaisempi kokemus puhelimitse tapahtuvasta myyntityöstä sekä energia-alalta luetaan eduksi.

Työskentelypisteesi sijaitsee Lumo Energian toimitiloissa Helsingin Vallilassa.

Lisätietoja tehtävästä saat kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen rekry@lumoenergia.fi.

Rekrytoinnin ensimmäinen vaihe suoritetaan puhelinhaastatteluna, myy itsesi meille!

Hakemusten ohjaus: rekry@lumoenergia.fi