Ihmisen kokoinen sähköyhtiö työnantajana

Olemme moderni ja dynaaminen yritys yhdellä tulevaisuuden merkittävimmistä toimialoista. Sähköä ei tulisi enää tuottaa polttamalla fossiilisia raaka-aineita, eikä sähköyhtiön tarvitse olla kasvoton suuryritys.

Asiakkaamme ja työntekijämme ovat toimintamme tärkein voimavara, josta me haluamme pitää huolta, yhdessä elinympäristömme kanssa. Lupauksemme on olla ihmisen kokoinen sähköyhtiö myös työntekijöillemme.

Haluamme tarjota kaikille suomalaisille edullista, helposti saatavilla olevaa uusiutuvista energialähteistä tuotettua sähköä. Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaamme, tarjota lisäarvoa asiakkaillemme ja luoda uusia tuotteita, jotka vastaavat modernin kuluttajan tarpeisiin.

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä kehittämään toimintaamme ja vahvistamaan tiimiämme. Toimitko jo energia-alalla, oletko kiinnostunut olemaan osa toimialan muutosta, uskotko vahvasti uusiutuvaan energiaan? Onko sinulla ideoita tai osaamista, jota haluaisit käyttää paremman tulevaisuuden luomiseksi yhdellä tämän hetken tärkeimmistä ja mielekiintoisimmista toimialoista?

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla osoitteseen rekry@lumoenergia.fi.

Töihin Lumo Energialle

Haluatko sinä olla mukana luomassa tulevaisuuden sähköyhtiötä? Lumo Energialla pääset mukaan kasvavan yrityksen dynaamiseen toimintamalliin sekä uusiutuvan energian toimialan ainutlaatuiseen kasvutarinaan.

Kolmen viimeisen vuoden aikana jo yli 40 000 suomalaista yritystä ja yksityistaloutta on valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian. Me uskomme vahvasti uusiutuvaan energiaan, uuteen teknologiaan sekä asiakaspalveluun. Jokainen asiakkaamme on yksilö, jonka arkea me haluamme parantaa.

Liity tiiviiseen, yhteisellä arvopohjalla varustettuun tiimiin ja valjasta oma osaamisesi sekä energiasi kehittämään parempaa tulevaisuutta energia-alalla!

Tarjoamme reilun palkitsemisen, kannustavan työilmapiirin, vakaat työolosuhteet ja tietenkin toimivat puitteet nauttia työn tekemisestä.

Tutustu Lumon tarinaan ja avainhenkilöihin

Tervetuloa Lumolle

Mitä työntekijät kertovat?

“Lumolla on tiivis ja hengeltään tosi hyvä työyhteisö. On palkitsevaa olla mukana luomassa ainutlaatuista kasvutarinaa ja nähdä oman työn vaikutukset päivittäin. Pienessä tiimissä saa olla aktiivisesti mukana yrityksen ja oman työn kehittämisessä.”

Sonja, asiakaspalvelu

"Meillä porukka tulee tosi hyvin toimeen keskenään ja meininki on rentoa, mikä johtuu varmasti siitä, että työt hoidetaan yhdessä todella hyvin. Koko porukka tukee toisiaan, ja hyvä yhteishenki vie meitä eteenpäin.”

Esa, asiakaspalvelu