Myyntiehdot

Helppo-sopimuksen vaihtuva hinta määräytyy aina sähkön markkinahinnan mukaan. Sopimus sopii sinulle, jos haluat seurata sähkömarkkinoiden hintakehitystä ja haluat tarkkailla omaa sähkönkulutustasi.

Lue lisää pörssisähköstä

Nordpool-sähköpörssin hintatilastoja

  • Energian hinta: Kuukausittain vaihtuva sähkömarkkinoiden sisäänostohinta
  • Perusmaksu 0€
  • Hinta sisältää sähkönmyynnin, sähkönsiirrosta laskuttaa omalla laskullaan paikallinen sähkönsiirtoyhtiö julkisen hinnastonsa mukaisesti

Sopimustyyppi: Määräaikainen, kaksi vuotta.

Energian hinnan määräytymisperuste: Nordpool-sähköpörssin Suomen hinta-alueen sisäänostohintamme + marginaali 1,5 snt/kWh (sis. ALV 24 %). Tariffi: Yleissähkö

Myyntiehdot

Jos olet tekemässä sopimusta osoitteeseen, jossa sinulla ei ole voimassaolevaa sähkösopimusta, valitse tilauslomakkeella Nykyisen sopimuksen voimassaolo-kohdassa vaihtoehto "Muuttamassa". Jos haluat sopimuksesi alkamaan aikaisemmin kuin 5 vuorokauden kuluttua, laita toivomasi alkamispäivämäärä tilauslomakkeen "Lisätietoja"-kenttään ja otamme sen tilauksesi käsittelyssä huomioon.

Jos vaihdat sähkönmyyjää nykyisessä osoitteessasi, sopimuksen aloitus onnistuu aikaisintaan 15 vuorokauden päästä. Jos sinulla on määräaikainen sopimus päättymässä, se jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana nykyisellä sähkönmyyjälläsi, kunnes uusi sopimuksesi alkaa.

Aina saman suuruinen sähkölasku Tasarahalla

Valitse neljästä eri kokoisesta pakettisähkösopimuksesta omaan kulutukseesi sopivin ja tiedät aina tarkkaan sähkölaskusi summan.

  • 12 kk määräaikainen
  • Kiinteä kuukausihinta alk. 12,49 €
  • Ei huolta sähkön hinnan noususta tai kulutuspiikeistä

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, vastuullisemman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoenergia.fi.

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 asiakaspalvelu@lumoenergia.fi