Tee Lumo Energian sähkösopimus, saat 40 € edun Ruokaboksiin

Me Lumo Energialla tiedämme, että arki voi olla hektistä. Siksi me haluamme auttaa sinua oikaisemaan arjessasi hieman. 

Tarjoamme nyt kaikille uusille asiakkaillemme 40 € edun Ruokaboksiin. Saat edun riippumatta siitä, minkä sopimuksen teet.

Valitse vain sinulle paras sopimus ja klikkaa sopimuksen tilauslomakkeella Kyllä, haluan Ruokaboksi-edun. Saat sähköpostiisi linkin, josta voit lunastaa etusi.

Sopimuksemme

Mikä on Ruokaboksi?

Ruokaboksi on Vappu Pimiän perustama palvelu, jonka suosio kasvaa huimaa vauhtia. Ruokaboksin tilaamalla saat tuoreet raaka-aineet sekä maukkaat ja monipuoliset reseptit suoraan kotiovellesi toimitettuina.

Ruokaboksin raaka-aineet ovat laadukkaita ja vastuullisia, ja ne on mitoitettu niin, että hävikkiä ei synny. Voit valita toimitusviikot itse, eikä palvelussa ole sitovia määräaikoja.

Ruokaboksi toimittaa yli 70 paikkakunnalle eri puolille Suomea, esimerkiksi Rovaniemelle, Vaasaan, Joensuuhun ja Turkuun. Kaikki Ruokaboksin toimitusalueelle kuuluvat postinumerot voit tarkistaa Ruokaboksin sivuilta. Jos oma postinumerosi ei ole vielä toimitusalueella, voit ehdottaa sitä uudeksi toimitusalueeksi Ruokaboksin sivuilla.

Lue lisää Ruokaboksista

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]