Edulliset ja ympäristöystävälliset sähkösopimukset helposti ja nopeasti kaikkialle Suomeen

Tutustu sähkösopimuksiimme ja löydä omaan käyttöösi helpoin ja edullisin vaihtoehto – teitpä sopimusta sitten omakotitaloon, kerrostaloasuntoon tai yritykselle. Meiltä löydät aina kilpailukykyiset tarjoukset ja valitset itse sinulle sopivimman sähkön alkuperän.

Asiakkaistamme 94,5 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 75 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumoon*. Tutustu, tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.  

*Lumo Energian asiakaskysely

6 kk Määräaikainen

  • Kiinteä hinta kuuden kuukauden ajan
  • Turvallinen vaihtoehto, jos et halua sitoutua pitkäksi aikaa
4,28 snt/kWh + 0 €/kk Tee sähkösopimus Lisätiedot

Määräaikaiset sähkösopimukset ilman perusmaksua

Valikoimastamme löytyy kaksi määräaikaista sähkötarjousta. Vuoden mittainen sopimus on helppo ja turvallinen ratkaisu. Sen hinta päivitetään parhaalla ennusteella vuodeksi kerrallaan. 

Lyhyempi puolen vuoden määräaikainen sopimus on loistava valinta silloin, kun haluat erittäin edullisen hinnan, mutta et halua sitoutua pitkäksi aikaa.

Lue lisää ja tee sopimus 

Markkinahintaiset sähkösopimukset ilman perusmaksua

Markkinahintaisissa sähkösopimuksissa hinnat määräytyvät sähköpörssi Nord Poolin hintojen mukaan. Vaikka hinnat pörssissä saattavat heitellä suurestikin, on pörssisähkö tilastollisesti edullisin vaihtoehto.

Pienellä ja keskisuurella kulutuksella pörssihinnan muutosten aiheuttamat heitot ovat sähkölaskulla varsin kohtuullisia. Markkinahintaisissa sopimuksissamme ei ole määräaikaa, eivätkä ne siksi vaadi sitoutumista.

Lue lisää ja tee sopimus

Kiinteähintaiset sähkösopimukset

Sähkösopimus, jossa on kiinteä kuukausimaksu on helppo ja luotettava vaihtoehto. Nämä sopimukset eivät vaadi sähkön hinnan tai kulutuksen seuraamista.

Tasaraha-sopimuksista löydät omaan kulutukseesi sopivan paketin, joka takaa saman suuruisen sähkölaskun vuoden jokaisena kuukautena. Hinnat alkaen 12,49 €/kk.

Lue lisää ja tee sopimus

Sähkösopimus kerrostaloasuntoon

Oli kyseessä sitten yksiö, kaksio tai suurempi asunto, on sähkönkulutus kerrostaloasunnoissa yleensä maltillista.

Sähkön kilowattitunteihin sidottuja hintoja vertaillessa voivat aika ja vaiva valua hukkaan. Katso, mitä kannattaa huomioida, kun valitset sähkösopimusta kerrostaloasuntoon.

Lue lisää ja tee sopimus

Sähkösopimus muuton yhteydessä

Sähkösopimuksen siirtäminen uuteen osoitteeseen on tärkeä osa muuttoa. Samalla sähkösopimus kannattaa päivittää vastaamaan uuden kodin tarpeita.

Meiltä saat sähkösopimuksen helposti ja nopeasti uuteen kotiin.

Lue lisää ja tee sopimus

Sähkösopimus opiskelijalle

Opiskelija-asunto, yksiö tai kaksio, kuluttaa todennäköisesti vähän sähköä, varustelusta riippumatta. Sentin halvempi kilowattitunti ei välttämättä tuota selvää muutosta sähkölaskuun, mutta erilaiset lisämaksut voivat olla merkittäviä.

Valitse opiskelija-asuntoon tai pieneen kulutukseen edullinen kuukausimaksuton pörssisähkö.

Tutustu ja tee sopimus

Spot-hintainen sähkösopimus

Pörssisähköä ostaessasi voit valita tarkan päivittäisen tuntispot-hinnoittelun, joka sopii erityisesti suurempaan kulutukseen.

Spot-hintainen sopimus on suosittu yritysten keskuudessa. Meiltä saat spot-hinnan erittäin edullisella marginaalilla.

Lue lisää ja tee sopimus

Sähkösopimus heti

Oletko muuttanut uuteen asuntoon ja sähköt eivät toimi? Onko sähkösopimus jäänyt tekemättä?

Kun tarvitset sähkösopimuksen nopeasti, ota heti yhteys asiakaspalveluumme, ja tilanne voidaan korjata parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Katso ohjeet

Näin saat sähkösi parhaaseen hintaan

Kun etsii edullista sähkösopimusta, voi törmätä toinen toistaan parempiin tarjouksiin. Halpaa sähköä etsivän kannattaa ottaa muutama asia huomioon ennen sähkösopimuksen solmimista.

Lue lisää ja tee sopimus

Sähkösopimusten vertailu kannattaa

Sähkönmyyjät tarjoavat asiakkailleen erityyppisiä sopimuksia erilaisin hinnoin. Sähkösopimusten vertailu on kuitenkin melko yksinkertaista ja helppoa, kunhan muistaa muutaman perusasian.

Lue lisää ja tee sopimus

Ympäristöystävällinen sähkösopimus

Energiateollisuus on merkittävässä roolissa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan, ja siksi suosittelemme kaikille sähkön alkuperäksi uusiutuvia energialähteitä. Lisäkustannukset ovat todella pienet, tavallisimmillaan 1–2 euroa kuukaudessa. 

Lue lisää ja tee sopimus

Sopimuksemme

Artikkelit

IHMISEN KOKOINEN SÄHKÖYHTIÖ

Tutustu yrityksemme ja asiakaspalvelumme toimintaan. Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Yli 40 000 suomalaista on jo valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Kokemuksia-sivulle
 

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–17.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]