Sähkösopimus heti

Sähköjen kytkentä onnistuu arkisin saman päivän aikana – toimi heti

6 kk Määräaikainen

  • Kiinteä hinta kuuden kuukauden ajan
  • Turvallinen vaihtoehto, jos et halua sitoutua pitkäksi aikaa
10,49 snt/kWh + 1,90 €/kk Tee sähkösopimus Lisätiedot

Oletko muuttanut uuteen asuntoon? Eivätkö sähköt toimi? Onko sähkösopimus jäänyt tekemättä? Saadaksesi sähköt päälle nopeasti tee sähkösopimus heti.

Lumo Energian sähkösopimuksen voit tehdä tavalliseen tapaan verkossa myös silloin, kun tarvitset sähköt nopeasti. Kirjoita tällöin toive pikaisesta aloituksesta tilauslomakkeen kommenttikenttään. Sopimusten käsittelijä ottaa toiveesi huomioon, ja sopimuksen aloitusta aikaistetaan mahdollisuuksien mukaan.

Sähkösopimusta varten tarvitaan:

  • osoite, johon sähkösopimus tehdään
  • henkilötiedot

Sähköt jopa muutamassa tunnissa

Sähkön myyjä pystyy osoitetiedoilla selvittämään, onko kohteessa sähköt kytkettynä.

Verkkoyhtiöstä riippuen sähköt voivat olla kohteessa edelleen päällä, vaikka edellinen asukas olisi jo muuttanut pois. Silloin sähköyhtiö saa asian hoidettua liittämällä kytkentään uuden sähkösopimuksen. Jos sähköt on jo katkaistu, tarvitaan uusi kytkentä verkkoyhtiöstä.

Sähköjen uudelleenkytkentä onnistuu arkisin usein saman päivän aikana. Nopeasta kytkennästä kannattaa varautua maksamaan lisämaksu. Mahdollinen pikakytkentämaksu on kuitenkin yleensä maltillinen, eivätkä kaikki verkkoyhtiöt peri maksua lainkaan. Myös myyntisopimuksen pikakäsittelystä peritään tapauskohtaisesti pieni lisämaksu.

Mikäli kaikki sujuu hyvin, sähköt toimivat muutaman tunnin sisällä yhteydenotosta. Pimeään ei siis kannata jäädä odottamaan.

Valitse sinulle paras sähkösopimus

Kerrostaloasuntoon edullisin vaihtoehto on usein toistaiseksi voimassa oleva markkinahintainen sähkösopimus. Kerrostaloasunnoissa sähkön kulutus on sen verran matalaa, että vaikka kilowattitunnin hinta saattaa heitellä kuukausien välillä, sillä ei ole suurta vaikutusta sähkölaskun kokonaissummaan.

Mitä suurempi asunto ja enemmän asukkaita, sitä korkeampaa sähkön kulutus on. Asuntoihin, joissa sähköä kuluu enemmän, suosittelemme määräaikaisia sopimuksia, joissa kilowattitunnin hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

Mikäli haluat maksaa sähköstäsi joka kuukausi saman verran, valitse Tasaraha. Tasaraha on pakettisähkösopimus, jonka hinta on aina sama huolimatta sähkön hinnan noususta tai oman kulutuksesi piikeistä.

Ympäristöystävällistä sähköä haluava valitsee sähkön alkuperäksi Suomen luonnonsuojeluliiton suositteleman EKOenergian pienellä lisämaksulla.

Kun sähkösopimuksella on kiire, sinulla ei välttämättä ole aikaa vertailla erilaisia sopimuksia. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua aina parhaan sopimuksen valinnassa! 

6 kk Määräaikainen

  • Kiinteä hinta kuuden kuukauden ajan
  • Turvallinen vaihtoehto, jos et halua sitoutua pitkäksi aikaa
10,49 snt/kWh + 1,90 €/kk Tee sähkösopimus Lisätiedot

Sopimuksemme

Suosittele meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 €

Lumo Energian asiakkaana sinulla on mahdollisuus muistaa ystävää rahanarvoisella edulla – ja nauttia edusta myös itse! Kun suosittelet meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 euron hyvityksen sähkölaskuistanne.

Asiakkaistamme 83,2 % suosittelisi meitä tuttavalleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.

Lisätietoja kampanjasta saat asiakassuhteen solmittuasi Oma Lumo -palvelustamme.

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva sähköyhtiö. Jo lähes 70 000 suomalaista on valinnut meidät sähköyhtiökseen. Asiakkaistamme 97,3 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 76,1 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumo Energiaan. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Kokemuksia-sivulle

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]