Lumo Energia

Paras sähkösopimus kerrostaloasuntoon

Oli kyseessä sitten yksiö, kaksio tai suurempi asunto, on sähkönkulutus kerrostaloasunnoissa yleensä maltillista. Sähkön kilowattitunteihin sidottuja hintoja vertaillessa voivat aika ja vaiva valua hukkaan, sillä sentin halvempi hinta ei välttämättä tuota selvää muutosta sähkölaskuun. Suurin laskuun vaikuttava tekijä on oma kulutuskäyttäytyminen. Prosentuaalisesti merkittävässä roolissa ovat kuitenkin monen yhtiön käyttämät kuukausi- tai perusmaksut.

 

Kerrostaloon sähkösopimus ilman perusmaksua

Kaksion sähkönkulutus on keskimäärin noin 200 kWh kuukaudessa, mikä tarkoittaa esimerkiksi 6 sentin kilowattituntihinnalla 12 euron sähkölaskua. Jos tähän lisätään 5 euron perusmaksu, on sähkölaskun kokonaissumma merkittävästi isompi kuin vertailussa ilmoitettu hinta. Valitse siis kerrostaloasunnon kulutukseen sopimus ilman perusmaksua, vaikka sitten hieman korkeammalla senttihinnalla.

 

Ympäristöystävällinen sähkö on edullista kerrostaloasunnossa

Myös sähkön alkuperä ja ympäristösertifikaatit vaikuttavat sähkön hintaan kulutuksen mukaisesti. Yllä esitetyllä kulutuksella Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioima EKOenergia maksaa noin euron kuukaudessa. Mieti omia arvovalintojasi ja muista, että kulu, jonka maksat merkittävästä ympäristöteosta on todella pieni osa sähkön hinnasta.

Tee sopimus verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Suosittele meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 €

Lumo Energian asiakkaana sinulla on mahdollisuus muistaa ystävää rahanarvoisella edulla – ja nauttia edusta myös itse! Kun suosittelet meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 euron hyvityksen sähkölaskuistanne.

Asiakkaistamme 83,2 % suosittelisi meitä tuttavalleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.

Lisätietoja kampanjasta saat asiakassuhteen solmittuasi Oma Lumo -palvelustamme.

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva sähköyhtiö. Jo lähes 70 000 suomalaista on valinnut meidät sähköyhtiökseen. Asiakkaistamme 97,3 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 76,1 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumo Energiaan. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Kokemuksia-sivulle

Lisää artikkeleita