Paras sähkösopimus kerrostaloasuntoon

Valitse kerrostaloasunnon kulutukseen joustava sähkösopimus ilman perusmaksua

Kerrostaloasunnon sähkösopimuksessa on kaksi tärkeää tekijää

Oli kyseessä sitten yksiö, kaksio tai suurempi asunto, on sähkönkulutus kerrostaloasunnoissa yleensä maltillista. Sähkön kilowattitunteihin sidottuja hintoja vertaillessa voivat aika ja vaiva valua hukkaan, sillä sentin halvempi hinta ei välttämättä tuota selvää muutosta sähkölaskuun. Suurin laskuun vaikuttava tekijä on oma kulutuskäyttäytyminen. Prosentuaalisesti merkittävässä roolissa ovat kuitenkin monen yhtiön käyttämät kuukausi- tai perusmaksut.

Kerrostaloon sähkösopimus ilman perusmaksua

Kaksion sähkönkulutus on keskimäärin noin 200 kWh kuukaudessa, mikä tarkoittaa esimerkiksi 6 sentin kilowattituntihinnalla 12 euron sähkölaskua. Jos tähän lisätään 5 euron perusmaksu, on sähkölaskun kokonaissumma merkittävästi isompi kuin vertailussa ilmoitettu hinta. Valitse siis kerrostaloasunnon kulutukseen sopimus ilman perusmaksua, vaikka sitten hieman korkeammalla senttihinnalla.

Ympäristöystävällinen sähkö on edullista

Myös sähkön alkuperä ja ympäristösertifikaatit vaikuttavat sähkön hintaan kulutuksen mukaisesti. Yllä esitetyllä kulutuksella Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioima EKOenergia maksaa noin euron kuukaudessa. Mieti omia arvovalintojasi ja muista, että kulu, jonka maksat merkittävästä ympäristöteosta on todella pieni osa sähkön hinnasta.

Tilaa verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

6 kk Määräaikainen

  • Kiinteä hinta kuuden kuukauden ajan
  • Turvallinen vaihtoehto, jos et halua sitoutua pitkäksi aikaa
4,38 snt/kWh + 0 €/kk Tee sähkösopimus Lisätiedot

Sopimuksemme

Vertaa, vaihda ja säästä

Vain noin joka kymmenes suomalainen kilpailuttaa sähkösopimuksen, vaikka se voi tuoda merkittäviä säästöjä. Valinnanvapaus tarkoittaa, että et ole sitoutunut oman alueesi sähkönmyyjään, vaan voit valita sinulle edullisimman ja arvojesi mukaisen sopimuksen parhaalta tarjoajalta. 

Asiakkaistamme 94,5 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 75 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumo Energiaan. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Tutustu asiakaskyselymme tuloksiin

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Asiakaspalvelijamme palvelevat ja auttavat kuluttajia sekä yrityksiä löytämään itselleen parhaan sähkösopimuksen. Tuotteemme ovat selkeitä, ja tehokas organisaatiomme pystyy tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan kaikkiin tilanteisiin. Jo lähes 50 000 suomalaista on valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Kokemuksia-sivulle

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]