Määräaikainen sähkösopimus ilman perusmaksua

Määräaikainen sopimus on helppo ja turvallinen valinta

Määräaikainen sähkösopimus kiinteällä kilowattituntihinnalla on erinomainen vaihtoehto silloin, kun sähkön kulutus on keskitasoa tai sitä suurempaa

Kiinteällä kilowattituntihinnalla sähkön kulutusta on helppo seurata laskusta ja kuluja voi ennakoida paremmin. Asumisen osalta sähkösopimuksen hinnoittelua voi verrata esimerkiksi lainan korkoihin: haluaako sitoutua kiinteään korkoon vai seurata muuttuvia korkoja, joiden keskiarvon odotetaan tuovan edullisemman lopputuloksen.

Pitkällä sitoutumisella sähkön kilowattitunnin hinta on yleensä kohtuullisella tasolla, ja ennusteista riippuen määräaikaisiin sopimuksiin saattaa sisältyä hyviä tarjouksia.

Valikoimastamme löytyy kolme määräaikaista sähkötarjousta. Yhden tai kahden vuoden mittainen sopimus on helppo ja turvallinen ratkaisu, ja hinnat päivitetään sopimuskausittain parhaalla ennusteella. Puolen vuoden lyhyempi määräaikainen sopimus on loistava ratkaisu, kun haluat vaihtaa sähkönmyyjää tai ottaa turvallisen, erittäin edullisen hinnan uuteen kohteeseen.

Tarjolla on myös Tasaraha-pakettisähkösopimus. Voit valita neljästä eri kokoisesta paketista omaan kulutukseesi sopivimman. Tasaraha-sopimuksella sähkölaskusi on aina yhtä suuri.

Tilaa verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

1 v Määräaikainen

  • Kiinteä hinta 12 kuukauden ajan
  • Helppo ja huoleton ratkaisu, jos et halua päivittää sopimustasi usein
4,99 snt/kWh + 0 €/kk Tee sähkösopimus Lisätiedot

Sopimuksemme

Vertaa, vaihda ja säästä

Vain noin joka kymmenes suomalainen kilpailuttaa sähkösopimuksen, vaikka se voi tuoda merkittäviä säästöjä. Valinnanvapaus tarkoittaa, että et ole sitoutunut oman alueesi sähkönmyyjään, vaan voit valita sinulle edullisimman ja arvojesi mukaisen sopimuksen parhaalta tarjoajalta. 

Asiakkaistamme 94,5 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 75 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumo Energiaan. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Tutustu asiakaskyselymme tuloksiin

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Asiakaspalvelijamme palvelevat ja auttavat kuluttajia sekä yrityksiä löytämään itselleen parhaan sähkösopimuksen. Tuotteemme ovat selkeitä, ja tehokas organisaatiomme pystyy tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan kaikkiin tilanteisiin. Jo yli 60 000 suomalaista on valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Kokemuksia-sivulle

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]