Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikainen sopimus on helppo ja turvallinen valinta

1 v Määräaikainen

  • Kiinteä hinta 12 kuukauden ajan
  • Perusmaksu 0 € ensimmäiset 3 kk*
  • Helppo ja huoleton ratkaisu, jos et halua päivittää sopimustasi usein
5,69 snt/kWh + 2,90 €/kk Ensimmäiset 3 kk perusmaksu 0 €! Tee sähkösopimus Lisätiedot

Määräaikainen sähkösopimus kiinteällä kilowattituntihinnalla on erinomainen vaihtoehto silloin, kun sähkön kulutus on keskitasoa tai sitä suurempaa

Kiinteällä kilowattituntihinnalla sähkön kulutusta on helppo seurata laskusta ja kuluja voi ennakoida paremmin. Asumisen osalta sähkösopimuksen hinnoittelua voi verrata esimerkiksi lainan korkoihin: haluaako sitoutua kiinteään korkoon vai seurata muuttuvia korkoja, joiden keskiarvon odotetaan tuovan edullisemman lopputuloksen.

Pitkällä sitoutumisella sähkön kilowattitunnin hinta on yleensä kohtuullisella tasolla, ja ennusteista riippuen määräaikaisiin sopimuksiin saattaa sisältyä hyviä tarjouksia.

Valikoimastamme löytyy kolme määräaikaista sähkötarjousta. Yhden tai kahden vuoden mittainen sopimus on helppo ja turvallinen ratkaisu, ja hinnat päivitetään sopimuskausittain parhaalla ennusteella. Puolen vuoden lyhyempi määräaikainen sopimus on loistava ratkaisu, kun haluat vaihtaa sähkönmyyjää tai ottaa turvallisen, erittäin edullisen hinnan uuteen kohteeseen.

Tarjolla on myös Tasaraha-pakettisähkösopimus. Voit valita neljästä eri kokoisesta paketista omaan kulutukseesi sopivimman. Tasaraha-sopimuksella sähkölaskusi on aina yhtä suuri.

Tilaa verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

1 v Määräaikainen

  • Kiinteä hinta 12 kuukauden ajan
  • Perusmaksu 0 € ensimmäiset 3 kk*
  • Helppo ja huoleton ratkaisu, jos et halua päivittää sopimustasi usein
5,69 snt/kWh + 2,90 €/kk Ensimmäiset 3 kk perusmaksu 0 €! Tee sähkösopimus Lisätiedot

Sopimuksemme

Suosittele meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 €

Lumo Energian asiakkaana sinulla on mahdollisuus muistaa ystävää rahanarvoisella edulla – ja nauttia edusta myös itse! Kun suosittelet meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 euron hyvityksen sähkölaskuistanne.

Asiakkaistamme 83,2 % suosittelisi meitä tuttavalleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.

Lisätietoja kampanjasta saat asiakassuhteen solmittuasi Oma Lumo -palvelustamme.

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva sähköyhtiö. Jo lähes 70 000 suomalaista on valinnut meidät sähköyhtiökseen. Asiakkaistamme 97,3 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 76,1 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumo Energiaan. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Kokemuksia-sivulle

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]