Lumo Energia

Määräaikainen sähkösopimus – Helppo ja turvallinen valinta

Määräaikainen sähkösopimus kiinteällä kilowattituntihinnalla on erinomainen vaihtoehto silloin, kun sähkön kulutus on keskitasoa tai sitä suurempaa.

Kiinteällä kilowattituntihinnalla sähkön kulutusta on helppo seurata laskusta ja kuluja voi ennakoida paremmin. Asumisen osalta sähkösopimuksen hinnoittelua voi verrata esimerkiksi lainan korkoihin: haluaako sitoutua kiinteään korkoon vai seurata muuttuvia korkoja, joiden keskiarvon odotetaan tuovan edullisemman lopputuloksen.

Pitkällä sitoutumisella sähkön kilowattitunnin hinta on yleensä kohtuullisella tasolla, ja ennusteista riippuen määräaikaisiin sopimuksiin saattaa sisältyä hyviä tarjouksia.

Valikoimastamme löytyy useampi määräaikainen sopimus, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.

Tee sopimus verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Suosittele meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 €

Lumo Energian asiakkaana sinulla on mahdollisuus muistaa ystävää rahanarvoisella edulla – ja nauttia edusta myös itse! Kun suosittelet meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 euron hyvityksen sähkölaskuistanne.

Asiakkaistamme 83,2 % suosittelisi meitä tuttavalleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.

Lisätietoja kampanjasta saat asiakassuhteen solmittuasi Oma Lumo -palvelustamme.

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva sähköyhtiö. Jo lähes 70 000 suomalaista on valinnut meidät sähköyhtiökseen. Asiakkaistamme 97,3 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 76,1 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumo Energiaan. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Kokemuksia-sivulle

Lisää artikkeleita