Lumo Energia

Sähkösopimus muuton yhteydessä

Oletko muuttamassa? Silloin kannattaa hoitaa sähkösopimus kuntoon.

Muuttaminen voi olla stressaavaa, ja uuden sähkösopimuksen tekeminen saattaa unohtua kiireessä. Pimeä asunto ei helpota muuttopäivän urakkaa. Sähkösopimuksen voi kuitenkin solmia jo hyvissä ajoin ennen muuttoa, ja se vie vain muutaman minuutin.

Meiltä saat sähkösopimuksen helposti ja nopeasti uuteen kotiin kaikkialle Suomeen. Selkeät sopimuksemme ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä, ja löydät niistä helposti itsellesi sopivan vaihtoehdon – asuit sitten yksiössä tai omakotitalossa. Asiakkaistamme 75 % kertoi saaneensa suoraa säästöä vaihtamalla Lumo Energiaan*.

 

Tee uusi sähkösopimus ajoissa – vältyt stressiltä ja lisäkuluilta

Sähkösopimuksen tekeminen on nopeaa ja helppoa. Uuden sopimuksen solmimista varten tarvitaan vain nimi, henkilötunnus, osoite, johon sähkösopimus halutaan tehdä sekä päivämäärä, jolloin sopimuksen toivotaan astuvan voimaan.

Sähkösopimus olisi hyvä tehdä pari viikkoa ennen muuttoa, mutta mikäli olet myöhemmin liikkeellä, ei hätää. Verkkosivuiltamme voit tehdä sopimuksen viiden vuorokauden päähän. Jos muuton aikataulu on pikaisempi, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse. Näin voimme varmistaa, että sopimus saadaan käsiteltyä ajoissa, ja sähkösopimuksesi on voimassa muuttopäivänä.

Kun teet sähkösopimuksen ajoissa, vältyt paikallisen sähkönsiirtoyhtiön mahdollisilta pikakytkentämaksuilta. Käytännöt ja pikakytkentämaksun suuruus vaihtelevat sähkösiirtoyhtiön mukaan, ja asiakaspalvelijamme varmistavat tilanteen aina tapauskohtaisesti.

 

Sähkösopimuksien vertailu kannattaa

Kun solmit sähkösopimusta uuteen osoitteeseen, kannattaa vertailla erilaisia sähkösopimuksia. Hintojen lisäksi on tärkeää huomioida sopimustyyppi sekä sähkön tuotantotapa. Mikäli uuden asunnon koko muuttuu merkittävästi nykyisestä asunnosta tai uudessa asunnossa on sähkölämmitys, voi olla aiheellista valita erityyppinen sähkösopimus kuin ennen.

Mistä sitten tietää, millainen sähkösopimus tulisi valita? Kerrostaloasuntoon sopii toistaiseksi voimassa oleva pörssisähkösopimus, jossa sähkön hinta vaihtelee tunneittain. Korkeampaan kulutukseen ja sähkölämmitteisiin asuntoihin kannattaa valita sopimus, jossa on kiinteä kilowattituntihinta. Tutustu tarkemmin pörssisähkösopimukseen ja määräaikaisiin sopimuksiin.

Valitse mahdollisuuksien mukaan aina sähkösopimus ilman perusmaksua ja säästät jopa kymmeniä euroja vuodessa. Mikäli ympäristön hyvinvointi on sinulle tärkeää, muista valita sähkösopimukseesi uusiutuvat energialähteet. Pieni lisähinta on merkittävä teko ympäristön kannalta.

 

Muuttajan muistilista – Näin teet muuttamisesta helppoa ja huoletonta

Muuton yhteydessä on tärkeää muistaa sähkösopimuksen lisäksi muutkin liittymät ja sopimukset. Lisäksi muuton toteutus, kuten esteetön kulku kadulle ja tarvittavat ilmoitukset on hyvä hoitaa ajoissa. Tässä muutamia tärkeitä asioita:

  • Solmi uusi sähkösopimus ja irtisano vanha
  • Arvioi uuden kotisi lämmitystarve ja huomioi asunnon koko
  • Siirrä kotivakuutuksesi tai hanki uusi
  • Sovi internet-yhteyden siirrosta operaattorisi kanssa

Katso koko lista ja vinkit muuttajalle

 

Sähkösopimus heti

Oletko jo muuttanut uuteen asuntoon eivätkä sähköt toimi? Onko sähkösopimus jäänyt tekemättä?

Kun tarvitset sähkösopimuksen nopeasti, ota heti yhteys asiakaspalveluumme, ja tilanne voidaan korjata parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Näin saat sähkösopimuksen heti

 

*Lumo Energian asiakaskysely

Suosittele meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 €

Lumo Energian asiakkaana sinulla on mahdollisuus muistaa ystävää rahanarvoisella edulla – ja nauttia edusta myös itse! Kun suosittelet meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 euron hyvityksen sähkölaskuistanne.

Asiakkaistamme 83,2 % suosittelisi meitä tuttavalleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.

Lisätietoja kampanjasta saat asiakassuhteen solmittuasi Oma Lumo -palvelustamme.

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva sähköyhtiö. Jo lähes 70 000 suomalaista on valinnut meidät sähköyhtiökseen. Asiakkaistamme 97,3 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 76,1 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumo Energiaan. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Kokemuksia-sivulle

Lisää artikkeleita