Paras sähkösopimus opiskelijalle

Valitse opiskelija-asuntoon tai pieneen kulutukseen edullinen kuukausimaksuton pörssisähkö

Markkinahintainen pörssisähkösopimus nyt ilman perusmaksua

Pörssisähkön hinta määräytyy kuukauden todellisen hintakehityksen mukaan. Perusmaksuton vaihtoehto tarjoaa vuositasolla todennäköisesti edullisimman sähkösopimuksen.

  • Sähköpörssin kuukauden keskihinta
  • Riskitön kahden viikon irtisanomisaika
  • Yrityksille valittavissa tarkka spot-hinta

Pieneen asuntoon kannattaa valita joustava sopimus

Opiskelija-asunto, yksiö tai kaksio kuluttaa todennäköisesti vähän sähköä, varustelusta riippumatta. Sentin halvempi kilowattitunti ei välttämättä tuota selvää muutosta sähkölaskuun, mutta erilaiset lisämaksut voivat olla merkittäviä. Kuukausi- tai perusmaksut ovat vuositasolla merkittävä osuus pienestä sähkölaskusta.

Pieni vaihtelu sähkölaskussa voi olla hyväksi

Esimerkiksi kerrostalokaksion sähkönkulutus on keskimäärin noin 200 kilowattituntia kuukaudessa. Tämä tarkoittaa kuuden sentin kilowattituntihinnalla 12 euron sähkölaskua. Jos sopimukseen lisätään viiden euron perusmaksu, on se lähes kolmasosa sähkölaskun kokonaissummasta. Valitse siis kerrostaloasunnon kulutukseen sopimus ilman perusmaksua, vaikka hieman korkeammalla senttihinnalla. Esimerkiksi pörssisähkösopimuksemme on hyvä valinta: pieni heittely sähkön hinnassa ei aiheuta taloudellista riskiä, ja pari euroa korkeampi lasku talvella korjaantuu kesän edullisina kuukausina. 

Ympäristöystävällinen sähkö on edullista

Myös sähkön alkuperä ja ympäristösertifikaatit vaikuttavat sähkön hintaan kulutuksen mukaisesti. Edellä mainitulla kulutuksella Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioima EKOenergia maksaa noin euron kuukaudessa. Mieti omia arvovalintojasi ja muista, että kulu, jonka maksat merkittävästä ympäristöteosta on todella pieni osa sähkön hinnasta.

Tilaa verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Markkinahintainen pörssisähkösopimus nyt ilman perusmaksua

Pörssisähkön hinta määräytyy kuukauden todellisen hintakehityksen mukaan. Perusmaksuton vaihtoehto tarjoaa vuositasolla todennäköisesti edullisimman sähkösopimuksen.

  • Sähköpörssin kuukauden keskihinta
  • Riskitön kahden viikon irtisanomisaika
  • Yrityksille valittavissa tarkka spot-hinta

Sopimuksemme

Vertaa, vaihda ja säästä

Vain noin joka kymmenes suomalainen kilpailuttaa sähkösopimuksen, vaikka se voi tuoda merkittäviä säästöjä. Valinnanvapaus tarkoittaa, että et ole sitoutunut oman alueesi sähkönmyyjään, vaan voit valita sinulle edullisimman ja arvojesi mukaisen sopimuksen parhaalta tarjoajalta. 

Asiakkaistamme 94,5 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 75 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumoon. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Tutustu asiakaskyselymme tuloksiin

IHMISEN KOKOINEN SÄHKÖYHTIÖ

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva moderni sähköyhtiö. Asiakaspalvelijamme palvelevat ja auttavat kuluttajia sekä yrityksiä löytämään itselleen parhaan sähkösopimuksen. Tuotteemme ovat selkeitä, ja tehokas organisaatiomme pystyy tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan kaikkiin tilanteisiin. Jo lähes 50 000 suomalaista on valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Kokemuksia-sivulle

Artikkelit

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]