Lumo Energia

Pörssisähkösopimus ilman perusmaksua

Markkinahintainen sähkösopimus, eli pörssisähkö, on pitkässä juoksussa tilastollisesti edullinen vaihtoehto. Pörssisähkösopimus sopii erityisesti kerrostaloasuntoihin ja käyttöpaikkoihin, joissa sähkön kulutus on keskitasoa tai pientä.

Pörssisähkön hinta on kaikille sama, ja se määräytyy sähköpörssin hintojen mukaan. Sähköyhtiö veloittaa normaaliin tapaan välitysmaksun, eli marginaalin, sähkön myynnistä. Vaikka energian hinnassa voi olla suuriakin heittoja, on pörssisähkö tilastollisesti keskimäärin edullisin vaihtoehto sähkösopimukseksi.

Koska pienellä ja keskimääräisellä kulutuksella kuukausittainen sähkölasku on enimmillään joitakin kymmeniä euroja, ovat pörssihinnan muutosten tuomat heitot varsin kohtuullisia.

Pörssisähkösopimuksessa ei ole määräaikaa, eikä se siksi vaadi sitoutumista. Sopimuksen voikin halutessaan vaihtaa helposti kiinteähintaiseen, määräaikaiseen sähkösopimukseen.

Meidän pörssisähkötarjouksemme on Tuntispot. Täytä tilauslomake, ja asiakaspalvelumme hoitaa loput.

Suosittele meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 €

Lumo Energian asiakkaana sinulla on mahdollisuus muistaa ystävää rahanarvoisella edulla – ja nauttia edusta myös itse! Kun suosittelet meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 euron hyvityksen sähkölaskuistanne.

Asiakkaistamme 83,2 % suosittelisi meitä tuttavalleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.

Lisätietoja kampanjasta saat asiakassuhteen solmittuasi Oma Lumo -palvelustamme.

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva sähköyhtiö. Jo lähes 70 000 suomalaista on valinnut meidät sähköyhtiökseen. Asiakkaistamme 97,3 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 76,1 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumo Energiaan. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Kokemuksia-sivulle

Lisää artikkeleita

Usein kysytyt kysymykset

Miksi valita pörssisähkö?

Pörssisähkösopimuksella saat sähköä aina ajankohtaiseen hintaan – et siis maksa sähköstäsi liikaa. Pörssisähköä ostaessasi voit ohjata kulutustasi ja vaikuttaa suoraan sähkölaskun suuruuteen. Pörssisähkösopimus onkin pitkällä tähtäimellä edullisempi kuin määräaikaiset sähkösopimukset.

Onko pörssisähkö edullista?

Tilastojen mukaan pörssisähkösopimus on edullisempi vaihtoehto kuin määräaikaiset sähkösopimukset. Kuluttajan tulee varautua isoihinkin heittelyihin sähkön hinnassa, mutta pitkällä tähtäimellä pörssisähkösopimuksella säästää.

Mitä pörssisähkö tarkoittaa?

Pörssisähkö on pohjoismaisesta sähköpörssi Nord Poolista hankittavaa markkinahintaista sähköä. Kuluttaja maksaa pörssisähköstä yleensä joko tunneittain vaihtuvan spot-hinnan tai kuukauden keskihinnan mukaan. Nord Poolissa ilmoitettuun Suomen hinta-alueen spot-hintaan lisätään arvonlisävero ja myyjän marginaali.