Pörssisähkö ilman perusmaksua

Markkinahintainen sähkösopimus on pitkässä juoksussa tilastollisesti edullinen vaihtoehto

MarkkinaPlus

  • Kuukausittain muuttuva kWh-hinta
  • Sopii erityisesti matalaan kulutukseen
  • Ei perusmaksua – Säästät jopa 50 € vuodessa!
  • Marginaali 0,99 snt/kWh
Kuukauden pörssihinta + 0,99 snt/kWh + 0 €/kk Tee sähkösopimus Lisätiedot

Markkinahintainen sähkösopimus, eli pörssisähkö, sopii erityisesti kerrostaloihin sekä käyttöpaikkoihin, joissa sähkön kulutus on keskitasoa tai pientä

Pörssisähkön hinta on kaikille sama, ja se määräytyy sähköpörssin hintojen mukaan kuukausittain. Sähköyhtiö veloittaa normaaliin tapaan pienen välitysmaksun sähkön myynnistä. Vaikka energian hinnassa voi olla suuriakin heittoja, on pörssisähkö tilastollisesti keskimäärin edullisempaa.

Koska pienellä ja keskimääräisellä kulutuksella kuukausittainen sähkölasku on enimmillään joitakin kymmeniä euroja, ovat pörssihinnan muutosten tuomat heitot varsin kohtuullisia.

Pörssisähkösopimuksessa ei ole määräaikaa, eikä se siksi vaadi sitoutumista. Sopimuksen voikin halutessaan vaihtaa kiinteähintaiseen, määräaikaiseen sähkösopimukseen.

Meidän pörssisähkötarjouksemme on MarkkinaPlus, jonka saat tilattua helposti verkosta. Täytä tilauslomake, ja asiakaspalvelumme hoitaa loput.

Tilaa verkossa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

MarkkinaPlus

  • Kuukausittain muuttuva kWh-hinta
  • Sopii erityisesti matalaan kulutukseen
  • Ei perusmaksua – Säästät jopa 50 € vuodessa!
  • Marginaali 0,99 snt/kWh
Kuukauden pörssihinta + 0,99 snt/kWh + 0 €/kk Tee sähkösopimus Lisätiedot

Sopimuksemme

Suosittele meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 €

Lumo Energian asiakkaana sinulla on mahdollisuus muistaa ystävää rahanarvoisella edulla – ja nauttia edusta myös itse! Kun suosittelet meitä kaverillesi, saatte molemmat 10 euron hyvityksen sähkölaskuistanne.

Asiakkaistamme 83,2 % suosittelisi meitä tuttavalleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.

Lisätietoja kampanjasta saat asiakassuhteen solmittuasi Oma Lumo -palvelustamme.

Ihmisen kokoinen sähköyhtiö

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu Helsingin Vallilassa toimiva sähköyhtiö. Jo lähes 70 000 suomalaista on valinnut meidät sähköyhtiökseen. Asiakkaistamme 97,3 % piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 76,1 % sai suoraa säästöä vaihtamalla Lumo Energiaan. Tee juuri sinulle paras sähkösopimus ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 

Kokemuksia-sivulle

Artikkelit

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Miksi valita pörssisähkö?

Pörssisähkösopimuksella saat sähköä aina ajankohtaiseen hintaan – et siis maksa sähköstäsi liikaa. Pörssisähköä ostaessasi voit ohjata kulutustasi ja vaikuttaa suoraan sähkölaskun suuruuteen. Pörssisähkösopimus onkin pitkällä tähtäimellä edullisempi kuin määräaikaiset sähkösopimukset.

Onko pörssisähkö edullista?

Tilastojen mukaan pörssisähkösopimus on edullisempi vaihtoehto kuin määräaikaiset sähkösopimukset. Kuluttajan tulee varautua isoihinkin heittelyihin sähkön hinnassa, mutta pitkällä tähtäimellä pörssisähkösopimuksella säästää.

Mitä pörssisähkö tarkoittaa?

Pörssisähkö on pohjoismaisesta sähköpörssi Nord Poolista hankittavaa markkinahintaista sähköä. Kuluttaja maksaa pörssisähköstä yleensä joko tunneittain vaihtuvan spot-hinnan tai kuukauden keskihinnan mukaan. Nord Poolissa ilmoitettuun Suomen hinta-alueen spot-hintaan lisätään arvonlisävero ja myyjän marginaali.

Asiakaspalvelu

Arvostamme asiakkaitamme ja siksi erotumme ensiluokkaisella ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat apua sopimuksen teossa, palvelun käyttöönotossa tai vain haluat uuden, paremman sähkösopimuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin klo 9–18.

Aukioloaikojen ulkopuolella lähetä tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelun palvelupuhelimen hinnasto: paikallisverkkomaksu

09 4272 0444 [email protected]