Lumo Energia
Teckna elavtal

Valt elavtal

Företagsavtal 24 mån. tidsbundet

25,73 cent/kWh + 3,15 €/mån.

Tilläggsinformation

Yrityksentiedot

Yhteyshenkilö

Kontaktuppgifter

Anläggningsadress

Är faktureringsadressen samma som anläggningsadressen?

Faktureringsadress

Avtal

Avtalssituation
Faktureringssätt Vi rekommenderar att ni väljer att få fakturan ekologiskt som e-postfaktura. I samband med första betalningen har ni möjlighet att beställa e-faktura via er bank. Detta är ett smidigt sätt att betala fakturor.

Verkkolaskutusosoite

Elens ursprung

EKOenergi är ett internationellt miljömärke för vindenergi, med geografiska kriterier för energiproduktionen. Per såld MWh av EKOenergi måste en donation ges på 10 eurocent till EKOenergis klimatfond.

Fossilfri el produceras av sol-, vind-, vatten- och kärnkraft.

Lumo Energias Mix (residualmix) inkluderar el av okänt ursprung och icke-certifierad el. År 2020 producerades el med okänt ursprung primärt av kärnkraft (39,8 %) samt fossila energikällor och torv (31,3 %) och icke-certifierade förnybara energikällor (28,9 %).

Obs! Visste du?

Du har valt en fossil energikälla. Är du säker på ditt val? Om du väljer en annan energikälla minskar du på ditt fossila fotspår och understäder produktionen av förnybar energi.

Vilkor

Marknadsföring Jag vill gärna få information om Lumo Energias kundförmåner, aktuella tips via e-post eller sms. Du kan också uppdatera ditt marknadsföringstillstånd i vår Oma Lumo-tjänst. Läs vår integritetspolicy.

Kundservice

Vi värdesätter våra kunder och har som mål att ge prima kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att teckna eller välja elavtal eller bara vill ha ett nytt, billigare elavtal.

Kolla våra frågor och svar

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

Vardagar mån.–fre. kl. 9–18
09 4272 0444
Hitta svar också på Frågor och svar.