Lumo Energia

En fossilfri framtid för alla

Teckna ett elavtal som är fossilfritt och minskar klimatförändringen. Vi bjuder på EKOenergi gratis till slutet av augusti.

EKOenergi gratis för sommaren

Teckna ett bra elavtal för miljön, och välj EKOenergi-märkt vindkraft, som energikälla. Att välja fossilfri energi  är ett av de enklaste sätten att bromsa klimatförändringarna och främja miljöskydd. EKOenergi rekommenderas av Finlands Naturskyddsförbund.

EKOenergi-märkt vindkraft får endast produceras i kraftverk som ligger utanför skyddade naturområden och viktiga fågelområden. När du tecknar elavtal nu får du EKOenergi gratis fram till slutet av augusti.

Välj önskat elavtal nedan och klicka i beställningsformuläret på "Ja tack! Jag vill ha EKOenergi".

EKOenergi är gratis fram till 31.8.2022, därefter fortsätter den som ett avgiftsbelagt tillval för 0,99 cent/kWh.

Varför välja EKOenergi?

 

Enkel och värdefull klimataktion

Du får din el på exakt samma sätt som tidigare, men nu är den så miljövänlig som möjligt. I en lägenhet med tre rum, med en genomsnittlig energiförbrukning, kostar EKOenergi endast cirka 2,5 euro per månad.

 

 Du stöder fossilfri energiproduktion

Ju mer certifierad el som köps in, desto mer produceras den. Det är viktigt för framtiden att allt fler väljer fossilfria energikällor.

 

 Du stöder miljöprojekt

EKOenergi finansierar förnybara energiprojekt och t.ex. återställning av floders naturliga miljöer. Genom att teckna elavtal med EKOenergi är du med och stöder och möjliggör dessa projekt.

EKOenergi är ett globalt ideellt miljömärke, som kan tilldelas förnybar energi. Energin måste uppfylla hållbarhetskriterierna som godkänts av miljöorganisationerna i EKOenergi-nätverket. Läs mer på EKOenergis hemsida.

Din el i fokus

Lumo Energia är ett elbolag som grundades 2015 i Vallila, Helsingfors. Nästan 60 000 finländska hem och företag får sin energi av oss. 83,2 % av våra kunder skulle troligen eller mycket troligt rekommendera oss till en bekant. Teckna det bästa elavtalet för dig och bli en av våra nöjda kunder!

Kundservice

Vi värdesätter våra kunder och har som mål att ge prima kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att teckna eller välja elavtal eller bara vill ha ett nytt, billigare elavtal.

Kolla våra frågor och svar

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

Vardagar mån.–fre. kl. 9–18
09 4272 0444
Hitta svar också på Frågor och svar.