Lumo Energia

Förbeställ elavtal till extrapris!

Ett förbeställt elavtal är ett elavtal som du tecknar några månader före leveransen börjar löpa. Normalt tecknar man elavtal ca två, tre veckor innan det börjar, men vid våra förbeställda elavtal är väntetiden två, tre månader. När du tecknar elavtalet på förhand, vågar vi lova dig ett bra pris!

Obs! Elpriset gäller från 1.8.2022 och kan inte tidigareläggas.

Tidsbundet 2 år

  • 14,49 cent/kWh
  • Grundavgift: 3,90 €/mån.

Om du vill ha ett avtal som inte behöver uppdateras ofta är ett tidsbundet elavtal ett enkelt och bekymmersfritt alternativ för dig. I dessa avtal ändrar inte elpriset under bindningstiden, fastän elpriset på marknaden skulle stiga. Det gör det lättare för dig att beräkna dina elkostnader. 

Du kan välja 100 % fossilfri energi eller EKOenergi som energikälla till alla våra elavtal. 

Priserna inkluderar moms 24 %. Tariff: Allmän el

Läs våra avtalsvillkor.

 

Om du gör ett avtal för en adress, där du inte har ett gällande elavtal, välj ”Jag flyttar till denna adress” på beställningsblanketten. Uppge startdatum i beställningsblankettens ”Tilläggsinformation”, om du vill att ditt avtal börjar tidigare än om 5 dygn så vet vi att ta hänsyn till det när vi behandlar din beställning. Vi kontrollerar alltid kopplingssituationen när ett avtal inleds tidigare och kontaktar dig.

Om du byter elhandlare på din nuvarande adress, kan avtalet inledas tidigast efter 15 dygn. Om du har ett tidsbundet avtal som löper ut, fortsätter det att gälla tillsvidare med din nuvarande elhandlare tills ditt nya avtal börjar. 

Rekommendera oss till din vän, ni får båda 10 €

Som vår kund har du nu en unik möjlighet att ge dina vänner en värdefull rabatt – och njuta av densamma själv! När du rekommenderar oss till en vän får ni båda 10 euro återbetalning på era elräkningar.

När du har tecknat elavtal med Lumo Energia kan du logga in på Min Lumo och hitta din kod att ge till dina vänner.

Lumo Energia

Lumo Energia är ett elbolag som grundades 2015 i Vallila, Helsingfors. Nästan 70 000 finländare har redan valt oss som sitt elbolag. 97,3 % av våra kunder tyckte att det var lätt att byta elavtal och 76,1 % fick direkta besparingar genom att byta till Lumo Energia. Teckna det bästa elavtalet för dig och bli en av våra nöjda kunder.

Vi värdesätter våra kunder och därför skiljer vi oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att ingå elavtal, börja använda tjänsten eller bara vill ha ett nytt, förmånligare elavtal.

Kolla våra frågor och svar

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

Vardagar mån.–fre. kl. 9–18
09 4272 0444
Hitta svar också på Frågor och svar.