Lumo Energia

Elavtal och energilösningar för husbolag

Behöver du ett elavtal för ett husbolag eller en bostadsförening? Vi på Lumo Energia erbjuder elavtal till förmånligt pris för fastigheter och husbolag i alla storlekar. Du gör ett elavtal enkelt och snabbt på våra nätsidor. Välj ett tidsbundet eller fortlöpande elavtal enligt behov – och håll kostnaderna i kontroll!

Tidsbundet eller fortlöpande elavtal?

I tidsbundna elavtal har elpriset fastställts till bästa möjliga nivå i enlighet med prognoser för elprisutvecklingen. Ett tidsbundet elavtal är ett säkert och enkelt val när du vill ha ett fast elpris/kilowattimme för en längre tid. Ett fast elpris gör det lättare att beräkna och budgetera kostnader.

Våra fortlöpande elavtal till rörligt pris baserar sig på elpriset på nordiska elbörsen Nord Pool. Ett rörligt avtal ger företaget el till aktuellt pris. Vår marginal är låg och du betalar inte för mycket för din el. Ett rörligt elpris är i långa loppet det förmånligaste alternativet.

Fossilfri energi är ett ansvarsfullt val

Att välja energikälla är ett enkelt men viktigt val! El är ju trots allt en central del av vårt dagliga liv, och det är de vardagliga valen som betyder mest. Företag och samfund har en viktig roll när det kommer till att göra ansvarsfulla val – och att välja hållbar energi ger dem möjlighet att kommunicera vad som verkligen är viktigt för dem. Fossilfri energikällor och EKOenergi kan väljas som energikälla för alla våra elavtal.

Solpaneler till husbolag

På Lumo Energia erbjuder vi lämpliga solpanelspaket för alla husbolag, oavsett storlek och ort. Som energiföretag kan vi erbjuda en lösning som är rätt för ditt husbolag.

Läs mer och kontakta oss

Laddstationer för husbolag

Vi erbjuder laddstationer för husbolagens behov – från en enda laddstation till att dra el till alla parkeringsplatser. Våra experter kartlägger målet och behovet och ger förslag på lämplig lösning.

Läs mer och kontakta oss

Välj Lumo Energia som din partner inom elavtal och energilösningar

Lumo Energia är ett elbolag som grundades 2015 i Vallgård, Helsingfors. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga elavtal och lösningar just för dina behov. Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst. Hos oss får du personlig och sakkunnig kundbetjäning.

Kundservice

Vi värdesätter våra kunder och har som mål att ge prima kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att teckna eller välja elavtal eller bara vill ha ett nytt, billigare elavtal.

Kolla våra frågor och svar

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–17.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

Arkisin ma-pe klo 9-17
09 4272 0444
Hitta svar också på Frågor och svar.