Om oss

Vad är Lumo Energia?

Lumo Energia är ett finländskt elbolag som är grundat 2015. Bolaget har förbundit sig att erbjuda sina kunder åskådliga produkter och förstklassig kundtjänst. Vi säljer elenergi som är köpt via den nordiska elbörsen NordPool till våra kunder. Vi har ingen egen elproduktion. Våra kunder kan välja mellan tre olika elprodukter och ingå ett elavtal som passar dem bäst. Vi är medlem i Finsk Energiindustri rf och utvecklar aktivt den bästa praxisen i branschen. Lumo Energia ägs av amerikanska Genie Energy Ltd.

Värden och mission

Dynamik

Vi utvecklar kontinuerligt vårt sätt att jobba med målet att erbjuda så miljövänlig energi som möjligt samt enkla och tillgängliga tjänster till våra kunder. Vi tror att elförsäljningen kan utvecklas så att den blir allt bättre och lättare för alla parter. 

Transparens

Vi vill erbjuda dig bästa möjliga pris, som baserar sig på aktuella prisuppskattningar på den nordiska elbörsen. Ursprunget för den el vi säljer och våra verksamhetssätt är alltid öppna för våra kunder.

Kundtjänst

Vi värdesätter våra kunder och vill skilja oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Du når vår kundtjänst på nätet, per telefon eller via vår Facebook sida.


Lumo Energia Abp

Industrigatan 21

00510 Helsingfors

Följ dina drömmar, inte elpriserna

Ett två års tidsbundet elavtal är en enkel och trygg lösning.

  • Fast kWh-pris 6,49 cnt
  • Månadsavgift 0 € de första 2 mån.
  • Max. 6 000 kWh/år
Kundtjänst

Vi värdesätter våra kunder och därför skiljer vi oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att ingå elavtal, börja använda tjänsten eller bara vill ha ett nytt, förmånligare elavtal.

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

09 4272 0444 [email protected]