Lumo Energia

Vad är Lumo Energia?

Lumo Energia är ett finländskt elbolag som är grundat 2015. Bolaget har förbundit sig att erbjuda sina kunder åskådliga produkter och förstklassig kundtjänst. Vi säljer elenergi som är köpt via den nordiska elbörsen NordPool till våra kunder. Vi har ingen egen elproduktion. Vi är medlem i Finsk Energiindustri rf och utvecklar aktivt den bästa praxisen i branschen. Lumo Energia ägs av amerikanska Genie Energy Ltd.

Värden och mission

Dynamik

Vi utvecklar kontinuerligt vårt sätt att jobba med målet att erbjuda så miljövänlig energi som möjligt samt enkla och tillgängliga tjänster till våra kunder. Vi tror att elförsäljningen kan utvecklas så att den blir allt bättre och lättare för alla parter. 

Transparens

Vi vill erbjuda dig bästa möjliga pris, som baserar sig på aktuella prisuppskattningar på den nordiska elbörsen. Ursprunget för den el vi säljer och våra verksamhetssätt är alltid öppna för våra kunder.

Kundtjänst

Vi värdesätter våra kunder och vill skilja oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Du når vår kundtjänst på nätet, per telefon eller via vår Facebook sida.


Lumo Energia Abp

Industrigatan 21

00510 Helsingfors

Missiomme

Rakennamme luotettavampaa, rehellisempää ja läpinäkyvämpää sähköalaa. Asiakkaana voit luottaa Lumo Energiaan ja tiedät meidän ajattelevan myös sinun etuasi.

 

Arvomme

Näihin periaatteisiin perustuu työmme ja koko yritystoimintamme.

Asiakaskeskeisyys

Osakeyhtiön tehtävä on tuottaa voittoa, mutta sitä ei tarvitse tehdä asiakkaan edun kustannuksella. Panostamme tuotteissamme ja viestinnässämme selkeyteen ja ymmärrettävyyteen. Vaikka et tietäisi sähköstä yhtään mitään, meillä sähkösopimuksen teko on helppoa ja selkeää.

 

Jatkuva kehitys

Lumo Energia on perustettu vuonna 2015. Näiden vuosien aikana olemme oppineet paljon, mutta vielä on paljon opittavaa ja parannettavaa. Siksi teemme jatkuvasti töitä varmistaaksemme sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme tyytyväisyyden.

Avoimuus

Me tiedämme, että sähköalalla on vähän ikävä maine. Joskus ihan ansaitusti. Me haluamme olla rehellinen ja läpinäkyvä sähköyhtiö. Jos jokin sähkössä tai sopimuksissamme askarruttaa, laita kysymystä tulemaan ja me tulkkaamme energiamarkkinan salat selkokielelle.

 

Yhteishenki

Hyvä tiimihenki ja toimiva työyhteisö on toimintamme edellytys – ja yksi syy, miksi Lumo Energia on alun perin perustettu. Jokainen tiimissä rakentaa osaltaan tiimihenkeämme, mutta myös työnantajana me kannamme kortemme kekoon. Joustavat etätyöt, vapaa-ajan kunnioitus ja jokaisen tasa-arvoinen kohtelu ovat meille itsestäänselvyyksiä.

Markkinoidaanko yhdessä?

Liittymällä kumppanuusmarkkinointiohjelmaamme voit tarjota sivustosi kävijöille edun ja tienata jokaisesta uudesta sähkösopimuksesta. Win-win!

Tutustu kumppanuusmarkkinointiohjelmaan

Vi värdesätter våra kunder och därför skiljer vi oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att ingå elavtal, börja använda tjänsten eller bara vill ha ett nytt, förmånligare elavtal.

Kolla våra frågor och svar

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

Vardagar mån.–fre. kl. 9–18
09 4272 0444
Hitta svar också på Frågor och svar.