Om oss

Vad är Lumo Energi?

Lumo Energia är ett finländskt elbolag som är grundat 2015. Bolaget har förbundit sig att erbjuda sina kunder åskådliga produkter och förstklassig kundtjänst. Vi säljer elenergi som är köpt via den nordiska elbörsen NordPool till våra kunder. Vi har ingen egen elproduktion. All den elenergi som vi förmedlar produceras med förnybara energikällor. Våra kunder kan välja mellan tre olika elprodukter och ingå ett elavtal som passar dem bäst. Vi är medlem i Finsk Energiindustri rf och utvecklar aktivt den bästa praxisen i branschen. Vi ägs av ledningen och personalen.

Värden och mission

Dynamik

Vi utvecklar kontinuerligt våra verksamhetssätt med målet att erbjuda så miljövänlig energi som möjligt samt användarvänliga och åskådliga tjänster till våra kunder. Vi tror att elförsäljningen kan utvecklas så att den blir allt bättre och lättare för alla parter. Vi vill tillföra fördelarna med modern distributionsekonomi till försäljningen av förnybar energi.

Transparens

Vi vill erbjuda dig bästa möjliga pris, som baserar sig på aktuella prisuppskattningar på den nordiska elbörsen. Ursprunget för den el vi säljer och våra verksamhetssätt är alltid öppna för våra kunder.

Kundtjänst

Vi värdesätter våra kunder och vill skilja oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Du når vår personal inom kundtjänsten på nätet, per telefon eller via vår Facebook sida.


Lumo Energi Abp

Industrigatan 21

00510 Helsingfors

Tasaraha – jämna pengar på elräkningen varje månad

Välj mellan fyra olika typer av paketlösningar för ett elavtal som passar dina behov och du vet alltid den exakta summan på din elräkning.

  • 12 mån. tidsbundet
  • Fast månadspris från 12,49 €
  • Bekymmersfritt elavtal! Stigande elpriser och förbrukningstoppar – inget problem längre.

Artiklar

Kundtjänst

Vi värdesätter våra kunder och därför skiljer vi oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att ingå avtal, börja använda tjänsten eller bara vill ha ett nytt, förmånligare elavtal.

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen kundtjanst@lumoenergia.fi.

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

09 4272 0444 kundtjanst@lumoenergia.fi