Tidsbundna elavtal

När du vill ha ett elavtal utan prisändringar är ett tidsbundet avtal det rätta alternativet för dig. Du får ett fast pris per kilowattimme som inte ändras under avtalstiden, även om elpriset på marknaden stiger – vilket gör det lättare att beräkna och förutse dina elkostnader; något som är bra i lägenheter och hus med stor elförbrukning.

 

Du kan välja den bindningstid som passar dig bäst – välj mellan 6 eller 12 månader. Du kan också lägga till 100 % förnybar energi eller EKO-energi, som rekommenderas av Finlands naturskyddsförening, till alla våra elavtal.

Våra tidsbundna elavtal

*Förmånen kan inte kombineras med andra förmåner.

*Elavtalet har en förbrukningsgräns på 6 000 kWh/år. Om din årsförbrukning överstiger 6 000 kWh, debiteras du 8,99 cnt/kWh för den överskridande förbrukningen. Årsförbrukningen granskas varje 12-månadersperiod från avtalets början.

Pris inkl. moms 24 %. Tariff: allmänn el. Läs försäljningsvillkoren.

Om du gör ett avtal för en adress, där du inte har ett gällande elavtal, välj ”Jag flyttar till denna adress” på beställningsblanketten. Uppge startdatum i beställningsblankettens ”Tilläggsinformation”, om du vill att ditt avtal börjar tidigare än om 5 dygn så vet vi att ta hänsyn till det när vi behandlar din beställning. Vi kontrollerar alltid kopplingssituationen när ett avtal inleds tidigare och kontaktar dig.

Om du byter elhandlare på din nuvarande adress, kan avtalet inledas tidigast efter 15 dygn. Om du har ett tidsbundet avtal som löper ut, fortsätter det att gälla tillsvidare med din nuvarande elhandlare tills ditt nya avtal börjar.

Artikkelit

Kundtjänst

Vi värdesätter våra kunder och därför skiljer vi oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att ingå elavtal, börja använda tjänsten eller bara vill ha ett nytt, förmånligare elavtal.

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

09 4272 0444 [email protected]