Tasaraha

Energi varje månad till samma summa

Välj mellan fyra olika typer av paketlösningar för ett elavtal som passar dina behov och glöm kilowattimmarna och det rörliga priset. Med Tasaraha-avtalet vet du alltid den exakta summan på din elräkning.

Tasaraha-elavtal

När du vet din elräkning, har du energi för annat

Ett elavtal med fast summa är ett bekymmersfritt och tryggt val. Du betalar samma summa för elen varje månad, oberoende av stigande elpriser eller förbrukningstoppar i din egen konsumtion. Vid slutet av den tidsbundna avtalstiden förlängs avtalet automatiskt för följande period. Simpelt.

Välj rätt elpaket

Ovan har vi givit guidelines för vilket paket som passar vilken lägenhet. Lägenhetens storlek återspeglar ändå inte exakt elförbrukningen – så när du väljer det paket som passar dig, kolla först din årsförbrukning på din elräkning. Det hjälper dig att hitta det bästa alternativet för dig. Välj ett elpaket med den maximala förbrukningen så nära din årliga elförbrukning som möjligt.

Tasaraha-elavtalet gör livet lättare

  • Det 12 månaders tidsbundna elavtalet förnyas automatiskt och du får samma storleks Tasaraha-avtal med samma slutsumma för nästa avtalsperiod. Vi meddelar i god tid om eventuella förändringar i priset eller om avtalsvillkoren förnyas före den nya avtalstiden. Du kan också byta till ett annat elavtal när det tidsbundna Tasaraha-avtalet löper ut.
  • Om din årsförbrukning överstiger max. förbrukningen för ditt valda Tasaraha-paket under avtalstiden kommer du att faktureras 8,99 cent/kWh utöver det vanliga månadspriset. Även om det kan vara lönsamt att i liten skala överskrida paketets förbrukningsgräns, är det bäst att välja ett paket som inte överskrider din förbrukningsgräns.
  • Som Lumo Energis kund kan du hålla koll på din elförbrukning på Mina sidor. Om det börjar se ut som att din årsförbrukning överstiger den maximala förbrukningsgränsen för ditt valda Tasaraha-paket, kan du alltid uppgradera paketet till ett större utan extra kostnad, också under avtalstiden.
  • Paketpriset omfattar försäljning av el. Det lokala elöverföringsbolaget fakturerar elöverföringen separat enligt sin offentliga tariff.

Avtalsvillkor

Kundtjänst

Vi värdesätter våra kunder och därför skiljer vi oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att ingå elavtal, börja använda tjänsten eller bara vill ha ett nytt, förmånligare elavtal.

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

09 4272 0444 [email protected]