Lumo Energia

Elavtal och solpaneler för företag och husbolag

Letar du efter det bästa elavtalet för ett nytt företag? Behöver du ett billigt elavtal för en ny fastighet? Eller vill du kanske konkurrensutsätta ditt företags nuvarande elavtal?

Oavsett om ditt företag, ditt husbolag eller din fastighet är stor eller liten, erbjuder vi på Lumo Energia elavtal och energilösningar för dina behov till ett konkurrenskraftigt pris. Hos oss får du personlig och sakkunnig kundbetjäning.

Välj nedan vilken typ av elavtal du behöver eller kontakta oss för ett skräddarsytt avtal.

Vi erbjuder också solcellssystem och laddpunkter för elbilar – kontakta oss om du är intresserad.

Elavtal för små och medelstora företag

Söker du ett elavtal för en fastighet där elförbrukningen är mindre än 100 MWh per år? Från oss kan du få ett tidsbundet fastprisavtal eller ett fortlöpande elavtal till rörligt börspris.

Läs mer om våra elavtal

Elavtal för stora företag

Är ditt företags energiförbrukning större än 100 MWh per år? När förbrukningen är hög, skräddarsyr vi det bästa erbjudandet för dina specifika behov. 

Läs mer och ta kontakt

Solpaneler för företag

Visste du att det är möjligt för ett företag att minska sitt fossila fotspår och göra inbesparingar med en solcellsanläggning? Vi erbjuder rätt lösning för ditt företag.

Kolla in de lösningar vi erbjuder företag

Fossilfri energi är ett ansvarsfullt val

Att välja energikälla är ett enkelt men viktigt val! El är ju trots allt en central del av vårt dagliga liv, och det är de vardagliga valen som betyder mest. Företag och samfund har en viktig roll när det kommer till att göra ansvarsfulla val – och att välja hållbar energi ger dem möjlighet att kommunicera vad som verkligen är viktigt för dem. Fossilfri energikällor och EKOenergi kan väljas som energikälla för alla våra elavtal.

Välj Lumo Energia som din partner inom elavtal och energilösningar

Lumo Energia är ett elbolag som grundades 2015 i Vallgård, Helsingfors. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga elavtal och lösningar just för dina behov. Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst. Hos oss får du personlig och sakkunnig kundbetjäning.

Kundservice

Vi värdesätter våra kunder och har som mål att ge prima kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att teckna eller välja elavtal eller bara vill ha ett nytt, billigare elavtal.

Kolla våra frågor och svar

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

Vardagar mån.–fre. kl. 9–18
09 4272 0444
Hitta svar också på Frågor och svar.