Elavtal och solpaneler för företag och husbolag

Letar du efter det bästa elavtalet för ett nytt företag? Behöver du ett billigt elavtal för en ny fastighet? Eller vill du kanske konkurrensutsätta ditt företags nuvarande elavtal?

 

Oavsett om ditt företag, ditt husbolag eller din fastighet är stor eller liten, erbjuder vi på Lumo Energia elavtal och energilösningar för dina behov till ett konkurrenskraftigt pris. Hos oss får du personlig och sakkunnig kundbetjäning.

 

Välj nedan vilken typ av elavtal du behöver eller kontakta oss för ett skräddarsytt avtal.

Vi erbjuder också solcellssystem och laddpunkter för elbilar – kontakta oss om du är intresserad.

Våra elavtal

Elavtal för små och medelstora företag

Söker du ett elavtal för en fastighet där elförbrukningen är mindre än 250 000 kWh per år? Från oss kan du få ett tidsbundet fastprisavtal eller ett fortlöpande elavtal till rörligt börspris.

Läs mer om våra elavtal

Elavtal för stora företag

Är ditt företags energiförbrukning större än 250 000 kWh per år? När förbrukningen är hög, skräddarsyr vi det bästa erbjudandet för dina specifika behov. 

Läs mer och ta kontakt

Elavtal för husbolag och bostadsföreningar

Letar du efter den bästa lösningen för ett husbolag? När du väljer rätt elavtal för husbolagets nuvarande behov förblir de gemensamma kostnaderna under kontroll och aktieägarna är nöjda.

Kolla in våra elavtal

Solpaneler för företag

Visste du att det är möjligt för ett företag att minska sitt fossila fotspår och göra inbesparingar med en solcellsanläggning? Vi erbjuder rätt lösning för ditt företag.

Kolla in de lösningar vi erbjuder företag

Förnybar energi är ett ansvarsfullt val

Att välja energikälla är ett enkelt men viktigt val! El är ju trots allt en central del av vårt dagliga liv, och det är de vardagliga valen som betyder mest. Företag och samfund har en viktig roll när det kommer till att göra ansvarsfulla val – och att välja hållbar energi ger dem möjlighet att kommunicera vad som verkligen är viktigt för dem. Förnybara energikällor och EKOenergi kan väljas som energikälla för alla våra elavtal.

Välj Lumo Energia som din partner inom elavtal och energilösningar

Lumo Energia är ett elbolag som grundades 2015 i Vallgård, Helsingfors. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga elavtal och lösningar just för dina behov. Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst. Hos oss får du personlig och sakkunnig kundbetjäning.

Kundtjänst

Vi värdesätter våra kunder och därför skiljer vi oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att ingå elavtal, börja använda tjänsten eller bara vill ha ett nytt, förmånligare elavtal.

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

09 4272 0444 [email protected]