Lumo Energia

Tidsbundna elavtal för företag och husbolag

I tidsbundna elavtal har elpriset fastställts till bästa möjliga nivå i enlighet med prognoser för elprisutvecklingen. Ett tidsbundet elavtal är ett tryggt och enkelt val när du vill ha ett fast elpris/kilowattimme för en längre tidsperiod. Ett fast elpris gör det lättare att beräkna och budgetera företagets elkostnader.

Ett fastprisavtal innebär alltså att elpriset inte ändras under avtalstiden, fastän elpriset på börsen Nord Pool skulle gå upp. Vi erbjuder fastprisavtal med en bindningstid på ett eller två år – välj den som passar dig och ditt företag bäst!

Företagsavtal 24 mån. tidsbundet

  • Fast kWh-pris under 24 månader
  • Lättare att beräkna och budgetera elkostnader
  • En enkel och bekymmersfri lösning
25,73 cent/kWh + 3,15 €/mån. Teckna elavtal
  • Avtalstyp: Tidsbundet 12 eller 24 månader
  • Energikälla: Enligt avtal
  • Tariff: Allmän el

Priserna är moms 0 %.

Priset omfattar försäljning av el. Det lokala elnätsbolaget fakturerar elöverföringen separat enligt sin offentliga tariff.

Detta elavtal gäller företag med en årlig elförbrukning på mindre än 100 MWh. Om ditt företag förbrukar mer el än 100 MWh per år, skickar vi dig ett skräddarsytt erbjudande när du fyller i kontaktformuläret.

 

Läs Försäljningsvillkoren före du tecknar elavtalet.

 

OBS! Om du tecknar ett företagsavtal för en adress, där det inte finns ett gällande elavtal, välj ”Jag flyttar till denna adress” på beställningsblanketten. Uppge startdatum i beställningsblankettens ”Tilläggsinformation”, om du vill att avtalet börjar tidigare än om 5 dygn så vet vi att ta hänsyn till det när vi behandlar din beställning. Vi kontrollerar alltid kopplingssituationen när ett avtal inleds tidigare och kontaktar dig.

Om företaget byter elhandlare på sin nuvarande adress, kan avtalet inledas tidigast efter 15 dygn. Om företaget har ett tidsbundet avtal som löper ut, fortsätter det att gälla tillsvidare med dess nuvarande elhandlare tills det nya elavtalet börjar.

Kundservice

Vi värdesätter våra kunder och har som mål att ge prima kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att teckna eller välja elavtal eller bara vill ha ett nytt, billigare elavtal.

Kolla våra frågor och svar

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

Vardagar mån.–fre. kl. 9–18
09 4272 0444
Hitta svar också på Frågor och svar.