Elavtal för små och medelstora företag

Dags att teckna elavtal för ditt företag? På Lumo Energia erbjuder vi elavtal till bra pris till små och medelstora företag. Välj mellan tidsbundna elavtal med fast pris eller ett fortlöpande avtal till rörligt spotpris.

 

Se våra erbjudanden för ditt företag nedan! Du kan teckna elavtal enkelt och snabbt på vår webbplats.

 

Dessa erbjudanden gäller företag med en årlig elförbrukning på mindre än 250 000 kWh. Om ditt företag förbrukar mer el än 250 000 kWh per år, skickar vi dig ett skräddarsytt erbjudande när du fyller i kontaktformuläret.

Företagsavtal

Tidsbundet eller fortlöpande elavtal?

I tidsbundna elavtal har elpriset fastställts till bästa möjliga nivå i enlighet med prognoser för elprisutvecklingen. Ett tidsbundet elavtal är ett säkert och enkelt val när du vill ha ett fast elpris/kilowattimme för en längre tid. Ett fast elpris gör det lättare att beräkna och budgetera kostnader.

Våra fortlöpande elavtal till rörligt pris baserar sig på elpriset på nordiska elbörsen Nord Pool. Ett rörligt avtal ger företaget el till aktuellt pris. Vår marginal är låg och du betalar inte för mycket för din el. Ett rörligt elpris är i långa loppet det förmånligaste alternativet.

Förnybar energi är ett ansvarsfullt val

Att välja energikälla är ett enkelt men viktigt val! El är ju trots allt en central del av vårt dagliga liv, och det är de vardagliga valen som betyder mest. Företag och samfund har en viktig roll när det kommer till att göra ansvarsfulla val – och att välja hållbar energi ger dem möjlighet att kommunicera vad som verkligen är viktigt för dem. Förnybara energikällor och EKOenergi kan väljas som energikälla för alla våra elavtal.

Solcellssystem för företag

Visste du att ett företag kan minska sitt fossila fotspår och spara pengar med solpaneler? På Lumo Energia erbjuder vi en lösning som passar ditt företag.

Läs mer om solpaneler

Välj Lumo Energia som din partner inom elavtal och energilösningar

Lumo Energia är ett elbolag som grundades 2015 i Vallgård, Helsingfors. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga elavtal och lösningar just för dina behov. Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst. Hos oss får du personlig och sakkunnig kundbetjäning.

Kundtjänst

Vi värdesätter våra kunder och därför skiljer vi oss från mängden genom förstklassig och effektiv kundservice. Kontakta oss om du behöver hjälp med att ingå elavtal, börja använda tjänsten eller bara vill ha ett nytt, förmånligare elavtal.

Vår kundtjänst är öppen: vardagar kl. 9–18.

På övriga tider kan du skicka din förfrågan per e-post till adressen [email protected]

Avgift för kundtjänstens servicetelefon: Lokalnätsavgift

09 4272 0444 [email protected]